Obavijesti

Show

Komentari 37

Manekenka se oporavila od napada kiselinom: Trudna je

Manekenka se oporavila od napada kiselinom: Trudna je
4

Katie je u napadu prije pet godina zadobila opekline trećeg stupnja, ostala je bez očnih vjeđa, pola lijevog uha i većeg dijela nosa. Pozitivnim stavom sve je osvojila

VIDEO

Britanskoj TV voditeljici i manekenki Katie Piper (30), bivši dečko Daniel Lynch, 2008. godine uništio je lice kada je zatražio svog prijatelja da je zalije kiselinom. Iako ju je čekala svijetla budućnost u manekenstvu, tada joj se činilo kao da je svemu došao kraj. 

No, poslije preko 40 operacija, Katie se vratila svom starom izgledu. Novog dečka upoznala je prije dvije godine, od prošle godine žive zajedno, a sad čekaju i prvo dijete, piše Daily Mail. 

- Oduvijek sam znala da želim djecu, ali nakon onog što mi se dogodilo, mislila sam da nikad neću postati majka - rekla je Katie te dodala da je jako sretna zbog svega. 

- Odahnula sam jer sam napokon ovu vijest podijelila sa svima - bila je iskrena Katie koja je postala i kolumnistica Sunday Mirrora. Njezini obožavatelji Twitter su joj obasuli lijepim željama i čestitkama.

Dvije godine nosila je plastičnu masku za lice

Katie je u napadu prije pet godina zadobila opekline trećeg stupnja, ostala je bez očnih vjeđa, pola lijevog uha i većeg dijela nosa. 

Oči, usta, jezik, jednjak, ruke, vrat i prsa su joj također bili teško opečeni. Dvije godine je nosila plastičnu masku kako bi povratila crte lica. 

Lynch ju je silovao i zlostavljao osam sati, a zatim poslao prijatelja da je zalije kiselinom. Poremećeni bivši dečko dobio je doživotnu kaznu s tim da mora 'odležati' minimalno 16 godina. 

Njegov prijatelj Stefan Sylvestre (25) također je dobio doživotni zatvor. 

Katie je zbog svog pozitivnog stava, osvojila srca ljudi diljem svijeta. O svom tragičnom iskustvu napisala je tri knjige, a 2011. proglašena je ženom godine. Osnovala je humanitarnu organizaciju Katie Piper Foundation koja pomaže svima sa sličnim problemima.  TV voditeljica je i novo lice najnovije kampanje Marks&Spencera. 

Opet prelijepa: Manekenka se oporavlja od napada kiselinom

Zlostavljana: Osjetila sam da mi kiselina rastapa lice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...