Obavijesti

Show

Komentari 56

Manekenka spiskala 3 milijuna kuna na operacije, želi biti Kim

Manekenka spiskala 3 milijuna kuna na operacije, želi biti Kim
14

Jennifer je promijenila svaki dio svoga tijela. S operacijama je započela, kaže, iz hobija, ali dobila je motivaciju za promjenom kada su ju počeli uspoređivati s Kim Kardashian

VIDEO

Manekenka Jennifer Pamplona (26) opsjednuta je izgledom članica reality obitelji Kardashian i želi se transformirati kako bi im što više sličila. Otkrila je da je dosad na estetske korekcije potrošila 500 tisuća dolara, odnosno 3,2 milijuna kuna. Unutar jednog dana, bila je na devet operacija, piše The Sun. 

Pokretanje videa...

00:57

Jennifer je promijenila svaki dio svoga tijela. S operacijama je započela, kaže, iz hobija, ali dobila je motivaciju za promjenom kada su ju počeli uspoređivati s Kim Kardashian (38). 

- Mislila sam da bi bilo odlično za moju karijeru, pa zašto ne? Počela sam više investirati kako bi joj što više sličila. Ne isključivo njoj, ali da dobijem taj 'Kardashian imidž' - kaže Pamplona. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sveukupno je imala dvadeset operacija na sebi, uključujući dva puta korekciju nosa i grudi, podizanje stražnjice, liposukciju tijela i vrata, stavila je umetke u noge osam puta, operirala je stražnjicu, obraze, ubrizgavala je hijaluron u usne, operirala bradu... 

Dok je bila mlađa, odrasla je u Sao Paulu u Brazilu, a vršnjaci su ju često zadirkivali zbog njezinih oblina i činjenice da čezne za još većima. Prvu operaciju grudi imala je sa 17, a s korekcijama je nastavila kada je započela vezu s brazilskim 'ljudskim kenom' Celsom Santebanesom

Kada je maneken preminuo od leukemije, Jennifer je dobila ponudu da bude dio televizijske emisije gdje će se podvrgnuti operacijama cijele transformacije tijela. 

- Svaki put kad sam imala novu operaciju, osjećala sam se sretnom, lijepom i zamijećenom. To je osjećaj slave - rekla je Jennifer, koja je započela karijeru modela prije devet godina za Versace. Tada ju je tristo tisuća ljudi zapratilo na Instagramu.

Pokrenula je i svoju kozmetičku kompaniju 'Jennifer Pamplona Cosmetics'. Njezini proizvodi su umjetne trepavice, maskara, maska za lice... Također, ove godine bi trebao izaći dokumentarac o njezinom životu. 

NAJVEĆI FEJKERI ZODIJAKA: Blizanci pred vama govore jedno, a kad odete, okrenu priču. No, Vage su još gore

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju