Show

Komentari 11

Maneskinovci rastužili fanove: 'Stigla je loša vijest, žao nam je'

Maneskinovci rastužili fanove: 'Stigla je loša vijest, žao nam je'

'Ne možemo jamčiti sve nastupe jer svaka zemlja ima svoja pravila i toga se, naravno, moramo držati jer svoje svirke moramo odraditi potpuno sigurno za sve', objasnili su

Talijanski bend Maneskin koji je prošle godini pobijedio na Euroviziji i postao popularan u cijelom svijetu morali su otkazati turneju zbog loše situacije s Covidom.

- Pozdrav ljudi, jako nam je žao, ali moramo vam reći da moramo odgoditi cijelu turneju u 2022. godini po Europi i turneju po Italiji zbog situacije s Covidom-19. Izuzetno nam je žao. - rekli su u videu.

Obožavateljima su se javili na društvenim mrežama i rekli su da su proteklih mjeseci marljivo pripremali za nadolazeće koncerte, ali nažalost to je sada propalo.

- Puno smo radili na ovoj turneji, sve je bilo pripremljeno i spremno, ali nažalost posljednjih dana dobili smo lošu vijest o kapacitetu dvorana. Ne možemo jamčiti sve nastupe jer svaka zemlja ima svoja pravila i toga se, naravno, moramo držati jer svoje svirke moramo odraditi potpuno sigurno za sve - dodali su.

Zahvalili su svima na strpljenju i podršci i kažu da se u ovoj situaciji svi moramo pridržavati mjera te da će unatoč odgodi i dalje nastupati u Italiji, no samo na otvorenom. Najavili su i  da bi nove datume trebali znati najkasnije do 1. ožujka 2022.

Najčitaniji članci