Show

Komentari 55

Marc Jacobs je zaprosio dečka: 'Rasplakali ste me, to je slatko'

Marc Jacobs je zaprosio dečka: 'Rasplakali ste me, to je slatko'

Marc je za mjesto prosidbe izabrao meksički restoran brze hrane u New Yorku, a angažirao je i profesionalne plesače koji su nastupili na pjesmu 'Kiss' pokojnog pjevača Princea

I ovo se dogodilo, napisao je modni dizajner Marc Jacobs (54) objavivši na društvenoj mreži snimku u kojoj se vidi kako je zaprosio svog dečka, modela za donje rublje, poduzetnika i povremenog glumca Charlyja DeFrancescoa

Marc je za mjesto prosidbe izabrao meksički restoran brze hrane u New Yorku, a angažirao je i profesionalne plesače koji su nastupili na pjesmu 'Kiss' pokojnog pjevača Princea. Po završetku njihove izvedbe, modni dizajner je kleknuo pred svog dečka koji je s oduševljenjem izgovorio 'Da'. 

- Vau, rasplakali ste me. Ovo je tako slatko. Čestitam vam obojici i želim da uživate zajedno u ostatku zajedničkog života - komentirali su prijatelji i obožavatelji objavu modnog dizajnera. Charly je također objavio snimku prosidbe na društvenoj mreži te se zahvalio svima koji su omogućili tako dirljiv trenutak. Model je u vezi s dizajnerom od 2015.

Marc je prije Charlyja bio zaručen s dizajnerom bicikala Lorenzom Martoneom i dogovorali su detalje vjenčanja, no prekinuli su te ostali bliski prijatelji. Jacobs je bio u vezi i s pornozvijezdom Harryjem Louisom.  Dizajner je prvu kolekciju pod svojim imenom objavio 1986., a kasnije se zaposlio u modnoj kući Perry Ellis u kojoj su ga otpustili nakon 'kontroverzne grunge kolekcije'. 

- Grunge je prokletstvo za modu. Rijetko je aljkavost izgledala tako samosvjesno i imala tako visoku cijenu - isticali su tada modni kritičari. Pokojni glazbenik Kurt Cobain i njegova supruga, pjevačica Courtney Love (53) su tvrdili kako im je poslao neke kreacije iz te kolekcije, no oni su ih odmah spalili. 

Jacobs nije odustao nakon tog neuspjeha te je stvorio svoju kompaniju 1993. i objavio mušku kolekciju, a onda dobio posao u modnom brendu Louis Vuitton. Dizajner je napravio svoju liniju parfema i u 80 zemalja je otvorio preko 200 Marc Jacobs trgovina.

Novi skandal je doživio 2013. kada je otkriveno da njegova odjeća sadrži krzno pasa iz Kine, a ne lisice. Nakon toga su ga optužili da je ukrao dizajn na šalu koji je kreirao te se nagodio na sudu. 

Najčitaniji članci