Show

Komentari 2

Mariah Carey izazvala Beyonce na 'bitku' božićnih pjesama, tko je vaša favoritkinja u dvoboju?

Mariah Carey izazvala Beyonce na 'bitku' božićnih pjesama, tko je vaša favoritkinja u dvoboju?

Na božićnom tronu ne mogu biti dvije dive. Mariah Carey je otkrila bili bi pozvala Beyonce na bitku Božićnih pjesama i rekla je svoja mišljenja o potencijalnoj diva-off s Beyoncé. Hoće li nam se ispuniti božićna želja?

Tijekom ekskluzivnog intervjua za E! diva Mariah Carey je otkrila je odgovor na pitanje koje smo svi čekali. Na pitanje hoće li ikada izazvati Beyoncé bitku božićnih pjesama, rekla je:

- Volim Beyoncé i toliko joj se divim kao izvođačici zbog onoga što je učinila za svijet i sve ostalo - rekla je Carey Diva je zatim nastavila svoju misao - imam veliko samopoštovanje i neću to učiniti, jer je vrijeme Božića- rekla je Carey.

Carey je nastavila i rekla kako voli božićni duh i da želi donijeti još više blagdanskog veselja sa svojom glazbom i provodeći kvalitetno vrijeme s cijelom obitelji.

- Ja ukrašavam, ali to nije isto kao stvarni trenutak kada sam na snijegu sa svojom djecom i imamo taj trenutak. To je prava stvar- rekla je s osmjehom Carey

Također se osvrnula na svoj uspjeh na vrhu ljestvice kao vladajuće kraljice božićne glazbe. Carey je nedavno objavila singl "Fall in Love at Christmas" s Khalidom i Kirkom Franklinom, iako je najpoznatija po svom božićnom hitu "All I Want for Christmas Is You.

- Znam da ljudi govore: 'Ah, da, vidi je kako radi čekove', kao, kako god, Scrooges. Nije me briga što govore. Iskreno, ovo je istina. Volim praznike - rekla je iskreno Mariah Carey

Najčitaniji članci