Obavijesti

Show

Komentari 20

Mariah je kraljica bizarnosti: Spava s 20 ovlaživača zraka

Mariah je kraljica bizarnosti: Spava s 20 ovlaživača zraka
1

Carey ne voli hodati po hodnicima dvorane u backstageu, pa je njezino osoblje gura u stolici. Također, uza sebe uvijek ima nekoliko asistenata koji joj pomažu da joj se prilikom sjedanja ne podigne haljina

VIDEO

Mariah Carey (47) na sceni je gotovo trideset godina. Iako ju je proslavio glas kojim može otpjevati pet oktava, pop diva posljednjih godina privlači pažnju suludim incidentima. Tijekom novogodišnjeg koncerta u New Yorku, glazbenica je prekinula nastup već nakon prve pjesme jer joj nitko nije donio šalicu čaja. 

Grudi joj nisu stale u haljinu: Mariah Carey 'ispala' bradavica
Grudi joj nisu stale u haljinu: Mariah Carey 'ispala' bradavica

- Ovo je katastrofa. Samo bih htjela popiti gutljaj čaja, kad bi mi dozvolili. Rekli su mi da će biti čaja. Čini se da ću biti poput svih drugih, bez toplog napitka - rekla je Mariah koja je nakon koncerta pozirala s toliko željenom šalicom čaja u ruci. 

 

Found my tea! ☕

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

No to je samo jedan od 'blistavih' trenutaka dive koji se godinama prepričavaju. 

1. Dok je porađala blizance Monroe i Moroccana (6), pjevačica je inzistirala da joj osoblje rodilišta pusti snimku njezine pjesme 'Fantasy' kako bi se djeca rodila uz zvuk aplauza. 

2. Mariah je bila duboko uvrijeđena kada na Obaminoj inauguraciji nije dobila mjesto pored predsjednika ili njegove supruge Michelle te je bijesno napustila ceremoniju.

via GIPHY

3. Njezini zahtjevi kada je na turneji već su urbane legende, no za Mariah, iskustvo počinje još dok je u limuzini kojom se vozi do hotela. Prije devet godina nije htjela izaći iz limuzine sve dok joj osoblje hotela ne postavi crveni tepih po kojem je htjela hodati sve do dizala. Uz tepih je navodno zahtijevala i redove bijelih svijeća.

4. Carey se ne može pohvaliti bliskim prijateljstvom s nijednom svojom kolegicom jer ih često 'spušta' u intervjuima. Kada su je pitali kako joj se sviđa novi singl Jennifer Lopez, Mariah je rekla: 'Tko je to? Nikad čula!'. 

via GIPHY

5. Kada je 2009. bila zadužena da upali lampice na božićnom drvcu u centru Londona zahtijevala je da, kada se pojavi, netko pusti 100 bijelih golubica i 20 bijelih mačića. Zahtjev joj nije bio ispunjen.

6. Iako se time pohvalila i na društvenim mrežama, diva je još 2002. u emisiji 'MTV  Cribs' pokazala da u svojoj privatnoj teretani vježba u štiklama i mrežastim čarapama. 

 

Climb every mountain 👊🏾😘 @gunnarfitness

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

7. Svima je zabranjeno da joj se obraćaju dan uoči njenog nastupa. Pjevačica tada ne progovara ni riječi, a ako baš mora komunicirati, onda koristi znakovni jezik kako bi sačuvala glas. Iz istog razloga spava u prostoriji u kojoj se nalazi čak dvadeset ovlaživača zraka. 

8. U 'backstageu', Mariah ne voli hodati po hodnicima dvorane, pa je njeno osoblje gura u stolici. Također, uza sebe uvijek ima nekoliko asistenata koji joj pomažu da joj se prilikom sjedanja ne podigne haljina. 

 

Why walk when you can get personally rolled in to one of your shows #MariahCarey

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

9. Organizatorima koncerata je poznato da pjevačica voli piti Cabernet Sauvignon vrijedan 200 dolara (oko 1240 kuna). Dva buketa bijelih ruža obavezno moraju biti u njezinoj garderobi, a svijeće mirisa vanilije njezin su favorit. Idealna temperatura sobe joj je 23 stupnja. Namještaj i dekor u sobi ne smiju biti uznemiravajućeg uzorka. 

Nick Cannon još uvijek pati za Mariah Carey: 'Slomljen sam'
Nick Cannon još uvijek pati za Mariah Carey: 'Slomljen sam'

10. Njezina garderoba na turnejama mora biti podijeljena u dva dijela; udobnu dnevnu sobu na jednoj strani i područje za friziranje i šminkanje na drugoj strani.

 

#glambily @samvissermakeup @hairbygilbert

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Evo koliko je Ella zaradila...
RADI PUNOM PAROM

Evo koliko je Ella zaradila...

Uskoro bivšeg bračnog para osim djece veže i posao. Mi smo provjerili stanje poslovnih pothvata Elle Dvornik. Influencerica ima obrt i dvije firme

Božo Kralj otkrio: 'Prijavit ću se na Doru iduće godine! Možda se fratrima baš svidi moj nastup'
U INAT HEJTERIMA

Božo Kralj otkrio: 'Prijavit ću se na Doru iduće godine! Možda se fratrima baš svidi moj nastup'

Božo je reagirao na status fra Marija Knezovića, a za 24sata je komentirao sporni nastup predstavnika Irske na ovogodišnjem Eurosongu i želju da se pojavi na pozornici Dore
Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'
'NJEGOV' EUROSONG

Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'

HRT-ov voditelj pun je dojmova nakon nedavnog Eurosonga. Kaže da je ponosan na Baby Lasagnu i da je bilo lijepo proteklih dana biti Hrvat u Malmöu