Obavijesti

Show

Komentari 16

Marija i Butkovićev savjetnik čekaju prvo dijete: Stiže sin...

Marija i Butkovićev savjetnik čekaju prvo dijete: Stiže sin...
11

Zaobišle su me jutarnje mučnine, nemam nekih posebnih želja što se tiče hrane, a da me ne boli trbuh i grudi, ne bih niti osjećala da sam trudna, ispričala je Marija

VIDEO

Glumica Marija Borić Jerneić (39) i njezin odabranik Branimir Jerneić (42), savjetnik Olega Butkovića, ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, vjenčali su se u svibnju ove godine, a sad su otkrili kako očekuju prvo dijete. Prošla je prvo tromjesečje trudnoće i na proljeće stiže dječak. 

S obzirom na to da je puno njenih kolegica nedavno dobilo prinove, upitali smo je hoće li od njih posuditi odjeću za dječaka. 

- Pa, nisam nikome govorila za trudnoću tako da je ova sad moja objava zapravo svima iznenađenje. Tako da ih nisam ni pitala za robicu - ispričala je za 24sata Marija. U njenoj obitelji puno je cura. Ima dvije sestre, ali i dvije nećakinje pa će ovo biti prvi dječak u obitelji. 

- Potrudit ću se da ga ne razmazim - našalila se.

Dodala je da se odlično osjeća i da nema mučnina, ali niti nekih posebnih želja oko hrane. U kazalištu će, kaže, raditi dok bude mogla. 

- Možda su za to zaslužni i geni: moja mama Nada rekla mi je da su sve tri njezine trudnoće prošle bez problema, a i moja starija sestra Kata, koja je rodila dvije djevojčice, također nije imala nikakvih komplikacija. Nadam se da će tako biti i sa mnom - ispričala je Marija za Gloriju.

Ime za prinovu trebaju još odabrati. Par je svadbu organizirao u Wedding Resortu Corberon u selu Mačkovec, a na ceremoniju su pozvali najbliže prijatelje i članove obitelji. Iako su se mladenci trudili tajiti vjenčanje, detalji su procurili.

Marija se onda ipak pohvalila fotografijom na kojoj u vjenčanici pozira s novopečenim suprugom te je otkrila da je uzela i njegovo prezime.

- Bila je to savršena nedjelja - napisala je glumica u opis fotografije ispod koje su joj čestitali brojni pratitelji. 

Marija i Branimir, koji je inače član HDZ-a od 1995., upoznali su se krajem 2013. nakon utakmice hokejaškog kluba Medveščak, a spojili su ih zajednički prijatelji. 

- Mislim da mi je trebala faza u kojoj čovjek izlazi i zabavlja se, i to sam prošla. Moj život u Stubičkim Toplicama i nekada u Zagrebu uopće se ne može uspoređivati pa sam presretna zbog svoje odluke - rekla je Marija svojedobno za Story. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao