Obavijesti

Show

Komentari 4

Marija Miholjek: Velika mi je želja roditi blizance...

Marija Miholjek, televizijska voditeljica, tri godine je u braku s Borisom. Već nekoliko godina sanja o djetetu, a prije nekoliko mjeseci je zatrudnjela

VIDEO

Doznala sam prije dva mjeseca i odmah rekla suprugu Borisu. U početku nije vjerovao, a onda je došla neopisiva sreća. Još nismo svjesni što nas čeka, ali smo presretni. Imamo razloga za to, veselo nam je ispričala voditeljica “Dnevnika Nove TV”.
- Doslovce idemo od tjedna do tjedna. Dobila sam nekoliko kilograma, ali počela sam paziti što jedem pa se mnogo zdravije hranim - kaže Marija (31). O trudnoći je informira njezina liječnica u Domu zdravlja Centar te na internetu.
- Mislim da neću krenuti na vježbanje jer nikad nisam bila sportski tip. Ako se u trudnoći udebljam, nema veze - sa smiješkom kaže Marija te dodaje da ona i muž još nisu razmišljali o djetetovu spolu ni o imenu.
- Uopće ne sumnjam u svoje sposobnosti šopinga. Znam da ću bez problema u tjedan dana urediti dječju sobicu i nakupovati odjeću i veselim se - rekla je.
Voditeljica je prije nekoliko godina rekla da bi voljela imati  blizance. Curicu i dječaka.
- S mamine i s tatine strane obitelji imam vrlo dobre genetske predispozicije da mi se i ta želja ispuni. Moja baka ima sestre blizanke, jedna teta ima blizance, sestrična je rodila blizance, možda jedanput i ja rodim blizance - zaključila je Marija.


TOMISLAVU SIN, A DOROTEI BLIZANCI
Voditelj RTL-ovih “Vijesti” Tomislav Jelinčić (31) i supruga Ivana očekuju drugog sina. Imaju Jonu (1). Njegova kolegica Dorotea Lazanin Jelenc (30) očekuje blizance, ali još ne zna kojeg su spola. No priželjkuje djevojčicu i dečka. Dorotea i suprug Marko već imaju jednoipolgodišnju kćer Luciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael