Obavijesti

Show

Komentari 38

Marija otpjevala pjesmu Josipe Lisac pa dobila 'jezikovu juhu'

Marija otpjevala pjesmu Josipe Lisac pa dobila 'jezikovu juhu'
8

Finale se bliži, natjecatelji showa 'Zvijezde' dobivaju sve teže i teže zadatke, a žiri gleda svaku sitnicu. Iako su natjecatelji već umorni, na pozornici daju sve od sebe

VIDEO

Đakovčanka Marija Radonić u ponedjeljak navečer napustila je show 'Zvijezde', i to s vrlo niskih 29 bodova. Simpatična 21-godišnja Marija pred žirijem je otpjevala vrlo tešku pjesmu 'Gdje Dunav ljubi nebo' glazbene dive Josipe Lisac.

I dok je avangardna pjevačica svima otkrila 1000 razloga za ljubav, žiri showa 'Zvijezde' mladoj je Mariji otkrio 1000 razloga zašto mora napustiti show. 

- Malena, kada Josipa to pjeva, ona pjeva unazad. Ti si žurila i krenuli su ozbiljni problemi. Draga, ti si pjevala refren tamo gdje je instrumental i obrnuto. Sve je otišlo k  vragu i ja sam ti dao tri - objasnio je Massimo te dodao kako je njezina izvedba zaslužila ovakvu lošu ocjenu.

Fox se sažalio nad Marijom i pretpostavio da će joj ostali članovi žirija dati loše ocjene pa joj je on dao devet bodova, što je, pak, razbjesnilo Tonyja, koji smatra da u showu ne bi trebalo biti mjesta strateškim ocjenama. Naravno, Fox i Tony su se odlučili našaliti cijelom situacijom pa su odglumili i da su se potukli.  

Šećer na kraju, a prva na tablici s visokih 48 bodova, bila je Brođanka Bernarda Bobovečki, koja je žiri oduševila izvedbom pjesme 'Tyrone' Erykah Badu. Simpatična crnokosa od samog početka showa iznenađuje žiri svojim glasom, a ovog je puta otpjevala pjesmu u kojoj sebe najbolje vidi jer, kako kaže, najteže je kad netko pjeva, a ne osjeća pjesmu.

Visokih 47 bodova prikupila je 26-godišnja Marija Barišić, koja je ovog puta umjesto rekvizita, iznenadila žiri francuskom pjesmom i otpjevala pjesmu 'Derniere Danse' glazbenice Indile. Marija je pjesmu posvetila svima koji su imali propale veze te preporučila da se uz njezinu izvedbu opuste i sve emocije izbace iz sebe. Da je Marija uspjela zabaviti publiku i žiri, dokazuju i njezini osvojeni visoki bodovi.

S druge strane, Filip Rudan posvetio je pjesmu 'Tko ti to grize obraze' svojoj djevojci iako je naglasio da to nema veze s tekstom same pjesme. Čini se da i Filip, baš kao i njegov idol Toše Proeski ima veliki vokalni potencijal, barem ako je suditi po ocjenama žirija koji ga je nagradio s 46 bodova.

Uvijek nasmiješena Zadranka, mlada Jessica Atlić McColgan završila je emisiju na četvrtom mjestu s 45 bodova, a otpjevala je Vanninu pjesmu 'Kao da me nema'. Želja joj je bila doći na pozornicu sa stavom, a osim što je u tome uspjela, pokazala je žiriju da može pjevati domaće, ali i visoko, snažno i moćno.

Zagrepčanka Sara Knežević prikupila je 44 boda pjesmom 'Hurts' Emeli Sande, dok je njezina imenjakinja Sara Andrić osvojila 42 boda, a žiriju je otpjevala pjesmu 'Vjetrenjače' Nine Badrić.

Posljednji na tablici bio je Miro Lozar s 41 bodom i pjesmom „Human“ britanskog Rag 'n' Bone Mana, a čini se, kako mu je prepoznatljiva punđa koju je vratio i ovog puta donijela sreću.

Tko će svojim nastupom u polufinalnoj epizodi 6. lipnja razveseliti i nasmijati publiku i žiri, a tko napustiti show, ne propustite doznati u 20 sati na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin