Obavijesti

Show

Komentari 100

Marija Šerifović priznala: 'Ne želim se zaljubiti, trenutno mi je i ovako super bez ljubavi...'

Marija Šerifović priznala: 'Ne želim se zaljubiti, trenutno mi je i  ovako super bez ljubavi...'
6

Pjevačica rijetko govori o svojem ljubavnom životu, a intervju je osim toga dotakao i teme njezinog posla u žirju 'Zvede grande', je li korona utjecala na nju, planova koje ima za budućnost, pa čak i talijanskog pobjednika Eurosonga

VIDEO

Pjevačica Marija Šerifović (36) jedna je od najobožavanijih glazbenica u Srbiji. Njezina popularnost samo je narasla s njezinim sudjelovanjem u žiriju emisiji 'Zvezde granda', gdje su njezini kandidati jedni od najuspješnijih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Marija Šerifović i 24 pitanja 02:33

Iako Šerifović rado komunicira sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža, malokad priča o svojem ljubavnom životu. Tako je i kratka izjava u intervjuu za srpski Alo! veliki odmak od njezine rutine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne! Mene te stvari neće, pa me neće. Ali, ajde što one mene neće, nego što ni ja neću njih. Ne želim se zaljubiti. Trenutno mi je ovako super - odgovorila je na pitanje nedostaje li joj ljubavi.

Time je otkrila kako trenutačno nije u vezi. Prije nekoliko godina pjevačica je izjavila da voli žene, a zatim je uslijedilo nekoliko glasina da je u vezi s udanom dizajnericom Elenom Klarić, a čak se govorilo i da je s jednom poznatom Hrvaticom.

Pjevačicu nakon toga nisu ispitivali o ljubavi, nego o tome kako se nosi s manjkom posla zbog korona-krize.

Natjecateljica 'Zvezda Granda' slučajno 'servirala' međunožje žiriju prilikom vatrenog nastupa
Natjecateljica 'Zvezda Granda' slučajno 'servirala' međunožje žiriju prilikom vatrenog nastupa

- Kod mene se ništa posebno nije promijenilo, koncerata još neće biti tako da sada odmaram. Istovremeno mi je drago što su neke kolege počele raditi, jer je to ujedno i nada da će sve ponovno funkcionirati i vratiti se u normalnu - rekla je Šerifović i priznala da joj najviše nedostaju putovanja.

Ipak, ne misli prisiliti prerani povratak na pozornicu. Rekla je kako planira odmarati, čak do sljedećeg proljeća jer je 'osmi mart moj dan'. Nije htjela otkriti gdje će provesti ljeto, ali je izjavila kako planira ići na plažu daleko od medija i skupljati školjke.

Pjevačica nije znala reći hoće li nastaviti svoj posao kao članica žirija u emisiji 'Zvezde granda' jer se o svemu mora odlučiti na sastanku nakon finala ove sezone. Njezini kandidati veoma su dobro prošli i mnogo njih ulazi u finale. Kad je upitana po čemu se izdvaja u usporedbi s drugim mentorima, rekla je da to nije najlakše za odgovoriti.

- Žiri je taj koji prepoznaje kvalitetu mojih kandidata. Činjenica je da u oni dobri pjevači i mi smo radili na tome da oni iz kruga u krug budu sve bolji i bolji - kratko je objasnila Šerifović.

Upitali su je i o pobjedniku ovogodišnjeg natjecanja Eurovizije. Međutim, nisu je pitali što ona misli o Damianu Davidu (22) nego što misli o srpskoj natjecateljici Sanji Vučić (27) i njemu zajedno.

- Ne mogu to reći. To je baš intimno pitanje i pritom ne ni na moj račun nego na njen - završila je Marija intervju smijući se.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju