Obavijesti

Show

Komentari 1

Marijan Ban u Zagrebu je napravio dalmatinsku feštu

Marijan Ban u Zagrebu je napravio dalmatinsku feštu
7

Splitska legenda Marijan Ban i njegovi Diktatori, održali su veliki koncert u Tvornici kulture na kojem je Ban izveo svoje bezvremenske hitove

VIDEO

Splitska legenda Marijan Ban i njegovi Diktatori, održali su veliki koncert u Tvornici kulture na kojem je Ban izveo svoje bezvremenske hitove i pokazao zašto od raspada Daleke obale još uvijek nismo dobili dostojnu zamjenu za njihov mediteranski pop.

Tvornica je pulsirala u ritmu antologijskih hitova kao što su „Morska vila“, „Di si ti“, „Sa' mi je ža“, „Ruzinavi brod“, „Ovo nije moje vrijeme“, „Od mora do mora“, „Daleka obala“, „Noć je prekrasna“, „14 palmi'' i mnogi drugi. Od početka do kraja koncerta, publika je pjevala s Banom dajući mu do znanja da su njegove pjesme danas jednako veliki hitovi kao i u vrijeme kad su nastale.

Banov prateći bend, Diktatori, već su standardno bili na visini zadatka i savršeno su oživjeli atmosferu 90-ih, kada je Obala bila na vrhuncu,  kojim je odisala cijela dvorana.

Bana su u pjesmi pratili Fiumensi, a dvostruki izlazak Banovog velikog prijatelja Nene Belana na pozornicu, izazvao je prvi veliki prolom oduševljenja. Kako je i sam Ban više puta naglasio, Neno mu je gost na koncertima već 30 godina i prateći vokal na gotovo svim pjesmama, pa ni ovaj događaj nije mogao proći bez njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Veliki hit "A šta da radim" potaknuo je Juricu Pađena, koji je bio Banov gost iza pozornice, da izađe na pozornicu i zasvira gitaru s Diktatorima, na što je publika još jednom oduševljeno reagirala.

Veliko iznenađenje koncerta bio je poznati košarkaš Roko Ukić, koji je kao gost-bubnjar pokazao da bubnjarskim palicama barata jednako dobro kao i košarkaškom loptom i njegove su solo dionice na bubnjevima svakako među najsjajnijim trenucima ovog koncerta.

Publika Bana nije puštala s pozornice, a on im je, u maniri najboljeg zabavljača, pjevao pjesme bez unaprijed smišljenog bez repertoara, odgovarao na njihove molbe, smijao se, pričao anegdote i još jednom pokazao da karizma može zamijeniti savršen glas.

Njegov iskreni vokal svakog je posjetitelja vratio u vrijeme u kojem je otkrio pojedinu pjesmu Daleke obale, a publika svih generacija gotovo je tri sata, uz ruke u zraku, pjevala s njim na ovoj ultimativnoj dalmatinskoj fešti u srcu Zagreba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba