Obavijesti

Show

Komentari 339

Marijana: Nemeš i ja sada ne pronalazimo zajedničke točke

Marijana: Nemeš i ja sada ne pronalazimo zajedničke točke
8

On je rekao koje potrebe ima i odlučila sam dati mu vremena i prostora. Trenutačno smo na pauzi. Želim mu da bude zadovoljan, rekla je Marijana za Exkluziv tabloid

VIDEO

Marijana Kovačević (29) godinu i pol živi u Zagrebu, još se uvijek snalazi i grad joj se svaki mjesec sve više i više sviđa. Za kćerkicu Korinu bilo bi, kaže, bolje da živi u većem gradu jer tamo ima više mogućnosti. 

- Ljubav s Nemešom ostala je ista. Ljubav nikad ne umire - rekla je Marijana za Exkluziv tabloid. Dodaje da su njene emocije sada jake i stvarne. Ona i Nikola Nemešević (24) imali su se priliku upoznati izvan realityja. Da su krenuli normalnim tijekom bilo bi im, kaže, lakše jer su svojim činom povrijedili ljude i izazvali strku. Unatoč silnoj ljubavi, čini se da život na relaciji Zagreb-Beograd više nije bajkovit i jednostavan.

'Nemeš i ja ne nalazimo zajedničke točke'

- Vezu na daljinu nikome ne bih poželjela, iziskuje žrtvu. Nemeš i ja smo sada na nekom stand-byu. On završava fakultet, snima album, uzeli smo pauzu i ja mu držim fige da uspije i bude zadovoljan. Ne možemo se nikako uklopiti, ali tko mene uopće pita. Trenutačno smo na pauzi. Ne nalazimo zajedničke točke. Nemeš se mora ostvariti, jako je kvalitetna osoba i mora pronaći ventil u koji će pustiti sve što zna i može. On je rekao koje potrebe ima, ja sam odlučila dati mu vremena i prostora i zajedno smo odlučili da je pauza ono što nam treba - rekla je pobjednica prvog regionalnog 'Big Brothera'.

- Za zaruke ima vremena. Što znači prsten, šta znače zaruke, vidiš što se dogodilo prošli put kad sam se udala - kroz smijeh govori Marijana o napisima da su ona i Nemeš zaručeni i da planiraju svadbu. 

- Vidiš da mi ne ide baš, ali zašto ne... Brak je blagoslovljen čin između dvoje ljudi. Papir ništa ne znači za razliku od zavjeta - kaže.

Nemešovim roditeljima ništa ne zamjera

- Nemeš ima dušu i zato mi je vrijedan. Naše duše su se prepoznale, nadam se da sam i ja u njegovoj duši kao i on u mojoj. Volim ga zauvijek - kaže. Nemešević se dobro slaže s Marijaninom kćeri Korinom koja je 'pokupila' neke njegove izraze.

- Upoznala sam Nemešove roditelje i dobro smo se složili. Ne zamjeram im ništa, Nemešu su htjeli najbolje i vjerujem da im nije bilo ugodno kad su vidjeli što smo Nemeš i ja radili u showu. Oni svome sinu žele najbolje, isto kao i ja - rekla je Marijana. Dodaje da se nikad nije pokajala zbog svega s Nemešom i da nije imala izbora to drugačije izvesti. 

U dobrim odnosima s bivšim suprugom

S bivšim je suprugom, Ivanom Čvrljkom  konačno u dobrim odnosima. On je shvatio da je Korina najvažnija i sad jedno drugome daju savjete oko odgoja.

- Kakav god bio moj odnos s bivšim suprugom, shvaćam ga. Neke sam mu stvari zamjerila, no istovremeno sam ga shvaćala. O bivšem ću uvijek imati lijepu riječ iako smo imali loš brak. Da mene netko izda i ostavi na taj način na koji sam ja njega, ne znam što bih napravila, ali svako zlo za neko dobro. I bivši je u vezi, sretan je - kaže. 

- Po izlasku iz BB kuće bila sam dosta sama, zdravlje mi je bilo narušeno i nije mi bilo najlakše. U Šibenik se nikad više ne bih htjela vratiti - kaže Marijana koja u Zagrebu unajmljuje stan i počela se bavit tetoviranjem, to joj je oduvijek bila strast. Planira otvoriti svoj studio za tetoviranje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 339
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti