Obavijesti

Show

Komentari 427

Nikola dirao Nemeša po guzi: Jel' on sad ljut jer ga dragam?

Nikola dirao Nemeša po guzi: Jel' on sad ljut jer ga dragam?
15

Nemešu je nježno prelazio rukom preko stražnjice dok se on ljubio s Marijanom. Kad je Nemeš podivljao i počeo udarati zid, Nikola se zabrinuo da je on kriv za to

VIDEO

Dan nakon posljednjeg tuluma u kući Velikog Brata raspoloženje stanara nije bilo najbolje. Svi su bili vidno mamurni, a stanari su imali mnogo događaja za prepričavanje od večeri prije. Najviše se komentirao odnos Marijane i Nemeša. Naime, Marijana je Nemešu rekla da je neiskusan i da ne može više raditi s njim sve što je do sad radila jer ne želi da on mora birati između nje i svojih roditelja. To je dovelo do toga da je Marijana u 4 sata ujutro pijana ušla u ispovjedaonicu i rekla da želi izaći iz BB kuće. 

I Nikola se oslobodio pod utjecajem alkohola

Pijani Nikola prvo se nabacivao Soraji. Pitao ju je bi li dala šansu tipu poput njega da ga vidi vani. Rekao je da bi za nju bio voljan 'ispucati' svoj najbolji ulet. U spavaonici je bila i Marijana. Nemeš je umarširao u sobu, primio je i počeo ljubiti. Dok je on ležao na njoj u ljubio je, Nikola ga je mazio po stražnjici. 

- Ema, sram te bilo - povikao je Nikola kad se Nemeš bijesno digao s kreveta i počeo udarati u zid. 

Nikola se zabrinuo da je Nemešova reakcija rezultat njegova draganja.

- Jel to zato što sam ga dirao po šupku? Reci mi iskreno, jel mu smeta što sam ga dragao po guzici - pitao je Nikola Marijanu, a ona, koja se s Nemešom seksa pred svim stanarima jer misli da ih nitko ne vidi, rekla mu je da je riječ o osobnoj stvari. 

O promjeni odnosa s Marijanom, Nemeš je razgovarao s Bojanom. Naime, Marijana ga je zamolila da joj jutro nakon tuluma ne postavlja teška pitanja, a Bojana ga je savjetovala da dobro razmisli o svemu. Po njenom mišljenju, Nemeš bi se trebao malo povući kad je Marijana u pitanju i trebao bi biti svjestan ona ni sama ne zna što želi. Prema Bojaninim riječima, Marijana je jako nestabilna te tek sad shvaća da može izgubiti dijete. Marijana i Nemeš kratak dio dana nakon burne noći proveli su zajedno. On je svjestan da je Marijani tu noć bilo teško i, iako joj je pokušao pomoći, osjećao se nemoćno. 

Marijana: Stavila sam ružičaste naočale na glavu, osjećam se odlično

Veliki Brat je pokušao od Marijane saznati što se događa u njezinoj glavi. Ona nije bila raspoložena za razgovor pa je samo rekla da je stavila ružičaste naočale kad se ujutro probudila pa se osjeća dobro. Za Nemeša je dodala da joj je dovoljno da ga vidi živog i zdravog. 

Iako se činilo da će Marijana i Nemeš završiti svoju ljubavnu priču koju su započeli u kući, pred kraj dana opet se dogodio preokret. Ležali su na krevetu i izmjenjivali nježnosti. Nisu puno razgovarali, ali su njihovi pogledi govorili. Kratko su pričali o budućnosti, a zatim su se  strasno poljubili. Nemeš je razmišljao gdje će odvesti Marijanu u šetnju kad izađu iz kuće. 

Bojana najviše manipulira, Lester najmanje

Ukućani su u okviru tjednog zadatka dobili jedan manji zadatak. Imali su sedam minuta da se međusobno rangiraju po kriteriju manipulativnosti. Da bi prošli zadatak, trebali su ispravno pogoditi prvo i posljednje mjesto, a Veliki Brat je kao kriterij uzeo u obzir niz psiholoških testova koje su stanari prošlo tijekom castinga. Najmanje manipulativan je Lester, a najviše Bojana. Ukućani su točno procijenili, a Bojana se kasnije opravdavala da nije manipulatorica.

Veliki Brat kaznio je ukućane zbog Marijane, Nemeša i Bojane

Ukućani su se u posljednje vrijeme dosta opustili što je dovelo do kršenja mnogih pravila Velikog Brata. S obzirom na to Veliki Brat ih je odlučio kazniti malo rigoroznije. Naime, oduzeo im je 91 250 kuna od glavne nagrade. Nemeš, Marijana i Bojana prednjačili su u kršenju pravila. Naime, nisu zatvarali vrata od sobe za pušenje, često šapću jedni s drugima, a kaznu su dobili i zbog razbijanje imovine u kući. Nakon što su čuli koju novčanu kaznu su dobili, bilo je vidljivo da su Nemeš, Marijana i Bojana ljuti iako su bili svjesni da krše pravila. Duško je bio tužan i razočaran zbog kazne jer se on ipak najviše nada novčanoj nagradi. 

Nirmal o članovima EU: Oni su prodane duše

Veliki Brat je organizirao još jedno zasjedanje EU. Na ovom zasjedanju ukućani koji nisu članovi moraju iznijeti svoje mišljenje o članovima EU. Ovaj dio tjednog zadatka nikoga nije oduševio jer ukućani svoju iskrenost najviše pokazuju u ispovjedaonici. U to su se najviše mogli uvjeriti članovi Europske Unije kojima je Veliki Brat omogućio da vide snimke ostalih ukućana koji su o njima pričali. Skupštinu je započela Soraja. Poželjela je svima dobar dan i pretpostavila da će ovo biti posljednje zasjedanje. Također ih je obavijestila da su vidjeli njihove komentare iz ispovjedaonice. Članovi su se obratili svima osobno. 

Prvi se javio Nikola koji se obratio Bojani i rekao da ga je najviše pogodilo to što je Bojana izjavila da je on glumac. Dodao je da mu je mnogo žao zbog toga pogotovo zbog toga što je Bojanu smatrao dobrom prijateljicom. Bojana se nije snašla i pronašla neki argument kojim bi se izvukla iz negativne situacije u kojoj se našla. Sve članove EU je pogodila Nirmalova izjava da su prodane duše. Horvata je najviše razočarala Marijanina izjava da se promijenio. Spomenuo je bojkot te da je njihovo ponašanje neprimjereno. Kako je rekao, da je obrnuta situacija, on to ne bi dozvolio. Ukućani koji nisu članovi EU pokušavaju opravdati svoje postupke. 

Tijekom rasprave došlo je do svađe između Soraje i Nemeša.

- Nisam ti ja kriv što ne znaš ništa drugo osim skidati se - rekao je ljutiti Nemeš Soraji te predložio da se u kući organizira snimanje na kojem bi Soraja mogla pokazati 'što zna'. Nakon što je Nemeš rekao sve što je imao čak mu je i Marijana poručila da zašuti jer je živcira. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 427
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti