Obavijesti

Show

Komentari 392

Marijana: Svojim ponašanjem uništila sam kćeri djetinjstvo

Marijana: Svojim ponašanjem uništila sam kćeri djetinjstvo
16

Nakon što ju je Nemeš po drugi put zaprosio, pripita Marijana rekla je Nemešu da je neiskusan za odgajanje djeteta. Zbog čitave situacije Nemeš je bio ljut i uvrijeđen

VIDEO

Kao i svakog tjedna u utorak navečer Veliki Brat je stanarima pripremio tulum. Oko 11 navečer stanari su se počeli zabavljati. Dok je Nirmal u dnevnom boravku sjedio vidno neraspoložen, Duško se odlično zabavljao. Smijao se, šalio i pričao, bio je sretan što je postao peti član EU. Tamara je neko vrijeme sjedila izolirana od ostalih, pa joj je prišla Soraja da je pita što je muči. Razlog njezinog samovanja bila je bol u ruci. Marijana i Bojana su je nagovorile da izađe u dvorište da zapale cigaretu. Razgovarale su uglvnom o ženskim stvarima, a za to vrijeme su Horvat i Ema pomaknuli stol u kuhinji kako bi imali mjesta za ples. Članovi EU prvi su započeli s plesom dok je Nemeš izašao u dvorište. Marijana ga je zamolila da joj toči piće jer je alergična na praznu čašu. 

Nemeš razmišlja o napuštanju kuće

Tijekom večeri Nemeš i Nikola razgovarali su u u dvorištu. Nemeš se Nikoli povjerio da jedva čeka da napusti kuću i da bi želio da on izađe prije Marijane. Razmišlja čak i o tome da napusti kuću neovisno o nominacijama. Nikola ga je pokušavao odmaknuti od takvog razmišljanja, ali Nemeš je siguran da bi on mogao biti nominiran ovoga tjedna, a onda i napustiti kuću.  Dok Nikola smatra da je Nemeš 'jak igrač', on se s njim ne slaže. NIkola mu je savjetovao da razmisli o svemu prije nego što donese odluku. Nakon mnogih razgovora, Horvat , Duško, Marijana i Radiša odlučili su zaplesati. 

Marijana misli da neće dugo živjeti, Nirmala to rasplakalo

Tijekom tuluma Marijana nije bila najbolje raspoložena pa je svoja razmišljanja i nezadovoljstvo podijelila s Nemešom i NIrmalom ispred pušione. U jednom trenutku je rekla kako  misli da neće dugo živjeti što je Nemeša veoma pogodilo. Svojim sustanarima je objasnila da je htjela nešto stvoriti u životu, ali da postoji mogućnost da sve to propadne zbog njenih poteza u kući Velikog Brata. Nemeš nimalo nije ostao ravnodušan na Marijanine riječi, pa je ušao u pušionu i tješio je poljupcima. Nirmal je ostao ispred sobe za pušenje i počeo plakati jer ga je pogodila Marijanina priča i njezino nezadovoljstvo. Nakon razgovora, Nirmal, Nemeš i Marijana vratili su se u kuću gdje su Nemeš i Bojana ponovno iskazali nezadovoljstvo tjednim zadatkom. Naime, palili su zastavu Europske Unije. 

Marijana rekla Nemešu da je derište, on razvalio vrata

Nakon što ju je po drugi put zaprosio, Marijana je rekla Nemešu da je on neiskusan za odgajanje djeteta što je Nemeša potpuno izbacilo iz takta. Dodala je da je neozbiljan i derište nakon čega je on od bijesa razvalio vrata. Potaknuta alkoholom Marijana je dodala i da je svojim ponašanjem u kući upropastila djetinjstvo svojoj kćeri. Bojana joj je bez dlake na jeziku odgovorila da je o tome trebala misliti puno ranije.

- Zašto si bila džukela prije mjesec dana? Zašto? Zbog sebičnosti! Samo da tebi bude lijepo! Što tada nisi mislila na nju? Misliš da je već nisi povrijedila? A sad ćeš povrijediti sve oko sebe - rekla joj je ljutita Bojana. 

Ljutiti Nemeš zbog cijele situacije  nogom je šutirao sve što mu se našlo na putu. No, iako je Marijani došlo do glave da je upropastila djetinjstvo svojoj kćeri, ipak je prije toga zamišljala kako se sa ženom ljubi pred Nemešom, a ne bi joj smetalo ni da njoj i Nemešu kuma bude Bojana. Nemešu se ta ideja svidjela. Pijana Marijana je u četiri ujutro Velikom Bratu u ispovjedaonici rekla da želi napustiti kuću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 392
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti