Show

Komentari 0

Marijana Mikulić o voljenoj baki: Zdravlje joj nije najbolje, svaki put se pitam hoće li biti tu

Marijana Mikulić o voljenoj baki: Zdravlje joj nije najbolje, svaki put se pitam hoće li biti tu

Glumica je blagdansko vrijeme iskoristila za posjet obitelji, a sve to je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama

Glumica Marijana Mikulić (40) koristi svaku priliku za posjet svojoj obitelji u Hercegovini gdje je sa suprugom i sinovima provela i ovaj Uskrs.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na svom Instagramu podijelila je fotografiju koja je mnoge raznježila. Slika prikazuje njenu 88-godišnju baku Šimu s Marijaninim sinovima Ivanom, Andrijom i Jakovom.

- Babuška Šima, 88 godina. Svaki put pomislim tko zna hoće biti još tu kada opet dođem, jer moji dolasci su se prorijedili, njeno zdravlje nije više najbolje.. Jedino njen duh je još mlad i vedar, i on ju nosi - napisala je uz fotografiju.

- Kaže - nemoj odmah pravit kavu, znam čim popiješ da odeš. Ajmo prvo malo porazgovorit. Ja pokušavam skinuti koje kilo a ona mi kaže - ćusta si, točno si se popravila. Kažem jesam baba, fala ti. Ako se netko nekad pitao na koga sam "što na umu to na drumu" - to je moja baba Šima. Moja Zgerila i moja baba - zaključila je.

Pratitelji su u komentarima Marijani poručili neka uživa u bakinom društvu kad god može, jer mnogi od njih više nemaju tu priliku.