Obavijesti

Show

Komentari 212

Marijana Nemešu: Naši životi nemaju nikakve dodirne točke

Marijana Nemešu: Naši životi nemaju nikakve dodirne točke
5

PONOVO IMA DVOJBE Već su se u nekoliko navrata svađali i mirili. Nakon što su zaključili da se vole, Marijana je Nemešu rekla da s njim ne može otvoreno pričati

VIDEO

Stanari BB kuće trenutačno su okupirani samo jednom mišlju: tko će od nominiranih napustiti kuću. Podsjetimo, ovog su tjedna nominirani Nemeš, Nirmal, Tamara i Radašin. Ne zna se koliko će ih ispasti, a u kuću na Košutnjaku ući će tri nova stanara. Šuška se da je jedan od novih stanara iz Hrvatske. 

Kako je i Nemeš nominiran, komentirao je atmosferu u kući uoči izbacivanja. 

- Iz moje perspektive, atmosfera je odlična. Ne primjećujem neke neuobičajene tenzije među ukućanima, štoviše, čini mi se da su svi poprilično opušteni - rekao je Nemeš, no ubrzo je dobio povoda da promijeni mišljenje.

Opet filozofira

BB golupčići, Marijana i Nemeš ležali su u sobi i grlili se. Primjetio je da mu je draga nervozna na što mu je ona rekla kako ne može pričati s njim o svojim problemima. 

- Ne mogu ti otvoreno reći što želim, najlakše bi mi bilo kad bih mogla popričati s prijateljicom, sestrom, s nekim tko mi je jako blizak. Moram se isplakati - rekla je Marijana i svojim ponašanjem dala do znanja da se, po tko zna koji put, predomišlja kad je riječ o vezi s Nemešom. 

- Tvoj i moj način života nemaju apsolutno nikakvih dodirnih točaka - dodala je, a Nemeš joj je rekao da sve može i da se samo prepusti, kao što već je te da će on zauvijek biti uz nju. 

Nemeš kaže da bi mu bilo dobro da ostane u BB kući, no dobro će mu biti i ako ispadne jer će tako moći srediti stvari kod kuće. Vjeruje da ga ljudi doživljavaju kao negativca jer se ne ponaša kako bi trebao, nego kako mu odgovara. Ipak, ne kaje se ni zbog jednog svog postupka u kući. 

Nirmal nastavlja s prozivanjem 'šlihtara'

Nirmal i dalje komentira kako su neki stanari zbog tjednog zadatka pokazali pravo lice i ponavlja kako je postalo očito da bi neki 'dali guze' samo da se spase od nominacija. 

- Duško je najveća šlihtara od svih ovdje. Taj bi čovjek i vlastitu majku prodao za pare, samo da može - rekao je Nirmal. 

Duško mu je na svoj način rekao kako ga njegovi komentari ne zanimaju jer je očito on taj koji se najviše promjenio. Stvar koja Duška u kući, uz pogled na lijepa ženska tijela, najviše uveseljava su mirisi žena koje ga okružuju. Onjušio je Soraju i rekao joj da se samo 'macka i licka'  te da mu se baš ne dopada njen miris pomješan s parfemom. Ostali ukućani komentirali su kako ta Duškova izjava sigurno nije iskrena jer svi znaju da obožava prsatu Saru. Nakon Soraje, Duško se 'bacio' na Marijanu ne bi li joj pomirisao kosu. 

Tko je najpošteniji?

Nakon što su Bojanu izabrali za stanarku koja najviše manipulira, stanari su dobili novi zadatak: poredati se od najviše do najmanje poštenog. Njihov izbor nije se baš poklapao s izborom Velikog Brata koji je kao kriterij pri odabiru uzeo u obzir niz psiholoških testova koje su ukućani riješavali tijakom castinga. Ema je prema tim testovima najpoštenija, zatim Nikola pa Lester. Dvanaesto mjesto zauzeo je Nirmal koji se pokazao kao najnepošteniji.

Veliki Brat stanarima je rekao da su prošli tjedni zadatak i osvojili luksuzni budžet iako su vjerovali da neće biti tako. Čim su saznali da je zadatak završen, počeli su lakše disati i bolje se slažu. Marijana i Bojana sastavile su popis namirnica koje su im potrebne za sljedeći tjedan. 

Ema je u međuvremenu komentirala svoj odgovor u igri 'Pitanje - izazov' da bi se od svih stanara najradije seksala s Nikolom. Objašnjavala je da je to zato što joj se čini da Lester ima manje iskustva. Soraja joj je rekla da je Lester idealan ako hoće nježnost, a ako hoće agresivno neka bude sa Nikolom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 212
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti