Obavijesti

Show

Komentari 199

Nakon petog seksa Marijana se boji tatine reakcije kad izađe

Nakon petog seksa Marijana se boji tatine reakcije kad izađe
8

Nemešu je rekla da je situacija s njene strane svakim trenom sve kompliciranija. Zbog njihove veze u BB kući boji što će se dogoditi kad izađe i vrati se u Šibenik

VIDEO

Nemeš je premjestio krevete u spavaonici kako bi mogao spavati pokraj Marijane, a Veliki Brat stanarima je zbog toga oduzeo 500 eura od glavne nagrade. Nemeš je nakon noći provedene s Marijanom ponovo vratio krevete kako su bili, a Slavica ga je zadirkivala da će mu ovaj put oprostiti, ali neka ubuduće pazi što radi. 

Marijani je pak cijeli dan loše. Žalila se Nemešu da joj nije dobro, a on ju je grlio i ljubio ne bi li čudom ozdravila.

- Tako smo blizu, a tako daleko - rekla je Marijana Nemešu. Njoj smeta što su vezani za druge stanare pa ne mogu biti spontani u svojoj vezi. 

Ne mogu skinuti ruke jedno s drugog

U jednom je trenutku Marijana odlučila otići u sobu i prileći, a Bojana je komentirala da izgleda kao mrtva dok je tako izvaljena na krevetu. Kasnije, kad je otišla k Nemešu koji ju je grlio i ljubio rekla je da večeras na tulumu ne želi piti jer joj je jako loše i cijelo joj je vrijeme hladno pa joj se čini da će se razboljeti.

Na tulumu nitko od stanara nije bio pretjerano raspoložen pa su veći dio vremena sjedili. Nemeš i Marijana nisu skidali ruke jedno s drugog. Čak i kad su svi ostali plesali, oni su ostali sjediti na kauču i grlili se. 

Marijana se boji očeve reakcije

Jučer mu je rekla da joj ide na živce njegova nesigurnost te da mora jasno reći što misli. Nemeš joj je rekao kako on zna što želi, a ona mu je odgovorila da je s njene strane situacija sve kompliciranija.

Kako bi se uvjerila da Nemeš želi samo nju, Marijana je nagovorila Tamaru da ga zavede. Ona je iskoristila sve svoje trikove i čari, no Nemeš je nije uopće doživljavao, gledao je samo gdje je Marijana.

Marijana mu je  rekla kako se boji što će se dogoditi kad izađe iz BB kuće. Boji da se njen otac neće slagati s njenim izborom. Nemeš joj je ponovo rekao kako mu je žao što njegova sreća donosi drugom nesreću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 199
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti