Show

Komentari 32

Marija Husar pokazala trbuh u 46. godini: Uskoro stiže beba

Marija Husar pokazala trbuh u 46. godini: Uskoro stiže beba

Pripremila sam se, robica je spremna, oprema je stigla, rekla je Marija Husar. Liječnici su zadovoljni kako se sve odvija te će njihova obitelj za par tjedana postati bogatija za jednog člana

Glazbenica Marija Husar Rimac (45) broji sitno do poroda. Za Story.hr rekla je kako se odlično osjeća te da nije imala komplikacija niti problema.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Doktori su zadovoljni kako se sve odvija, a i ja sam zadovoljna. Još par tjedana brojimo do dolaska bebe. Ovih ću dana, nakon pregleda, saznati termin, ali imam još pet-šest tjedana - kaže Marija. 

Za dijete je već sve spremno.

- Pripremila sam se, robica je spremna, oprema je stigla. Prijatelji me zezaju da sam kupila pola dućana, ali sve što sam uzela je ono što mi je potrebno. Najviše me veseli, što sve ide u krug, pa kad meni više ne bude trebalo, dobro će doći nekome od mojih prijatelja - rekla je. 

Osim Marije i Vjekoslava Rimca (48), bebi se posebno veseli njihov sin Ivan (6). Marija i Vjekoslav vjenčali su se u lipnju 2009. u crkvi svetoga Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu. 

Najčitaniji članci