Obavijesti

Show

Komentari 66

Marilyn je bivši pisao dirljiva pisma i slao ruže sve do smrti

Marilyn je bivši pisao dirljiva pisma i slao ruže sve do smrti
6

Erotična pisma koja je Arthur Miller pisao Marilyn Monroe prodali su na aukciji na Beverly Hillsu za čak 270.000 kuna, a pismo Joea DiMaggia za čak 480.000 kuna

VIDEO

Ljubit ću te i čvrsto privinuti uz sebe. Uslijedit će divne stvari, a ti ćeš samo uzdahnuti. Nakon što odmoriš glavu na mojem ramenu, opet ću ogladnjeti, pisao je Arthur Miller glumici Marilyn Monroe. Američki književnik erotična pisma pisao je prije njihova vjenčanja 1956. Supruzi je pisao kako će je zaskočiti u kuhinji te ljubiti po vratu i grudima tako da će joj zagoriti doručak. Njezin odgovor, u kojem se glumica žalila koliko je nesigurna u braku, prodali su na aukciji na Beverly Hillsu za čak 270.000 kuna. Na dražbi se našlo i pismo koje je divi slao sportaš Joe DiMaggio.

- Malena moja, ne znam što misliš o meni, ali najiskrenije te volim, bez obzira na sve. Ništa na svijetu ne bih volio više nego vratiti tvoje povjerenje - napisao je igrač bejzbola nakon što je Marilyn Monroe tražila razvod braka.

Sportaš i glumica bili su skupa devet mjeseci 1954. Osim njegova pisma, prodaje se još 300-tinjak dokumenata holivudske dive.

Screenshot

- Srce mi je puklo kad sam te vidio kako plačeš pred svim tim ljudima. Molim te, razmisli još jednom o svemu i daj nam drugu priliku da spasimo brak - opisao je DiMaggio bol nakon što je gledajući televiziju saznao da ga Marilyn ostavlja. Glumica je na konferenciji za novinare najavila razvod od igrača New York Yankeesa.

Zasad anonimni kupac i obožavatelj plavokose seks-bombe za Joejevo pismo izdvojio je čak 480.000 kuna.

Screenshot

- DiMaggio ju je istinski volio. Bilo je to pravo ljubavno pismo kakvih danas više nema ili su rijetkost - rekao je direktor aukcijske kuće. Sportaš je plakao na glumičinom pogrebu 1962., a još 20 godina poslije tri puta na tjedan na njezin grob slao je buket ruža. Nikad se više nije ženio, a posljednje riječi navodno su mu bile: ‘Konačno ću opet vidjeti svoju voljenu Marilyn’.

Taylor i Burton pisali su si u nadi da će spasiti brak

Kad bih ti samo mogla reći kakvu životinjsku strast osjećam prema tebi, pisala je glumica Elizabeth Taylor suprugu Richardu Burtonu na desetu godišnjicu braka i nekoliko dana prije njihove prve rastave. Poslije su se opet vjenčali. Ljubavno pismo prije tri mjeseca također se prodavalo na aukciji za 340.000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu