Show

Komentari 28

Marina Tucaković nikada se nije oporavila od gubitka sina kojem je posvetila samo jednu pjesmu

Marina Tucaković nikada se nije oporavila od gubitka sina kojem je posvetila samo jednu pjesmu

Marinin život bio je pun profesionalnih, ali i privatnih uspjeha. Ipak, jedna tragedija je zauvijek obilježila njezin život i nikad se od nje nije oporavila

Iako se život uspješne žene i legendarne spisateljice Marine Tucaković (67) ponekad mogao činiti veselim i sretnim, on je bio daleko od toga.

Naime, prije 13 godina izgubila je sina Miloša Radulovića. Majka je sina pronašla mrtvog u obiteljskoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju. Od te tragedije nikada se nije potpuno oporavila.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminula je Marina Tucaković

24sata

Sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je iznenada, a o najbolnijem danu u svome životu majka je progovorila samo jednom.

- Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Uvijek sam imala strah da će mu se nešto dogoditi. Ode vam dijete na ekskurziju pa se bojite kako će tamo stići. Uvijek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć... On je bio toliko veseo, toliko smo se smijali, nisam zaista mogla imati loš predosjećaj, koliko sam ranije imala iz strahova. I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan sam trebala ići u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila - rekla je tada shrvana Marina u intervjuu koji je prenio Blic.

Sa sinom je isti dan normalno pričala, on je išao odmoriti i rekao joj je da ga probudi poslijepodne kako ne bi zakasnio kod frizera, no nikada ga nije uspjela probuditi.

- Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode i rekao mi da ga probudim poslije četiri kako bi stigao otići kod frizera i spremiti se navečer za izlazak. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam što se dogodilo. Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu - nastavila je Marina.

Jednom prilikom je iskreno progovorila i o tome da nikada nije htjela vidjeti rezultate obdukcije. Nakon što je izgubila sina, ništa joj drugo nije bilo važno.

- Nisam htjela vidjeti rezultate obdukcije. Što mi to znači? Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo...kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam s tom djecom bila 24 sata na dan. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo. Ako je netko bio uz tu djecu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja poslije njegove smrti nisam radila nekoliko mjeseci - izjavila je spisateljica tada.

Rekla je tada kako je sinu posvetila jednu pjesmu imena 'Mišo moj'. Nju je otpjevala srpska pjevačica Ana Nikolić.

- Pjesmu sam pisala u svom najtežem životnom razdoblju. Kada sam izgubila sina. Dugo sam razmišljala tko bi mogao ove snažne emocije prenijeti publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić - ispričala je tada legendarna autorica.

Najčitaniji članci