Obavijesti

Show

Komentari 135

Marinko u suzama: 'Pojavila se emocija koju potiskujem u sebi'

Marinko u suzama: 'Pojavila se emocija koju potiskujem u sebi'
8

Opekao sam se u životu. Ne volim se vezati emocionalno za nikoga. Inače sam većinom hladan prema ženama, ali eto, dogodilo se, rekao je Marinko te priznao kako će mu Valentina nedostajati...

VIDEO

U finalnom tjednu sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' parovi odlučuju žele li nastaviti razvijati ljubavni odnos s partnerom s kojim su ga eksperti spojili ili želi to okončati. Marinko Matejak (47) i Valentina Hržić (45) cijelo vrijeme tijekom showa su imali prijateljski odnos.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:23

- Jako mi je drago što smo se Marinko i ja upoznali. To ćemo pamtiti cijeli život - rekla je Valentina, a Marinko je otkrio kako je dosta puta u životu bio povrijeđen.

- Opekao sam se u životu. Ne volim se vezati emocionalno za nikoga. Inače sam većinom hladan prema ženama, ali eto, dogodilo se - rekao je Marinko te priznao kako će mu Valentina nedostajati i da mu je teško. 

Valentina je za njega imala samo riječi hvale te govorila kako je džentlmen, a Marinko je rekao kako je osjetio između njih nešto više od prijateljstva.

- Prvi put se pojavila ova neka emocija koju potiskujem u sebi - rekao je Marinko u suzama. Kaže lakše bi mu bilo otići da su se svađali. 

Nakon što su tri dana bili odvojeni, Valentina i Marinko su se našli i donijeli konačnu odluku. 

- S tobom sam prepoznao sebe i svoje greške i vidio sam da mogu biti bolja i drugačija osoba. Nadam se da ćeš mi dozvoliti da se još više približim tvom ranjenom srcu. Spreman sam pružiti našoj vezi nastavak i ostati uz tebe, a što će dalje s nama biti sada ovisi samo o tebi - kazao je Marinko Valentini na ceremoniji, koja se jedna suzdržala od suza, pogotovo zato što ne dijeli jednake osjećaje s njim.

- Nažalost, za nešto više od prijateljstva trenutno nisam spremna i iskreno se nadam da ćeš to razumjeti i da te to neće povrijediti jer to najmanje želim. Prije nego što se rastanemo kao par, želim ti zahvaliti na svim trenucima koje smo do sada podijelili, ali isto tako jedno veliko hvala na svim budućim zajedničkim trenucima koje ćemo doživjeti jer prijateljstvo uvijek ostaje dijeljenje koje će za nas trajati zauvijek, nadam se - rekla je Valentina. Vidno razočaran Marinko je rekao kako ga Valentina nije povrijedila i da joj ne zamjera ništa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata

ANKETA Što vi mislite? Je li Baby Lasagna trebao zadržati 50.000 eura ili ih donirati?
PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Što vi mislite? Je li Baby Lasagna trebao zadržati 50.000 eura ili ih donirati?

Vlada je Baby Lasagni odlučila dodijeliti 50.000 eura nagrade nakon odličnog drugog mjesta na Eurosongu. No, on je poručio kako taj novac može drugima puno više pomoći i odlučio ga donirati
Baby Lasagna javio se nakon odluke o donaciji: Iznimno sam sretan, a mnogi bi postupili isto
POBJEDNIK PUBLIKE

Baby Lasagna javio se nakon odluke o donaciji: Iznimno sam sretan, a mnogi bi postupili isto

Vlada RH odlučila je danas nagraditi Baby Lasagnu s 50 tisuća eura, a Marko je odlučio donirati taj iznos potrebnijima