Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Marino je prvi finalist: Žao mi je što tata nije tu da mi čestita

Pobjednik zadatka dobio je direktan ulazak u finale, a Marino je još jednom pokazao kako ga ništa ne može spriječiti u tome da ostvari svoje ciljeve

Foto: Jelena Šarić
7 komentara

Kako se bliži finale, tako kandidati razmišljaju što bi napravili s nagradom od 150 tisuća kuna. Lidija bi uložila u školovanje, Marino u restoran ili kafić iako priznaje da mu je najveća želja biti pjevač.

Mirna bi željela upisati tečaj za scenariste jer mašta da će jednom stvarati filmove. Kandidati su dobili rezultate nalaza koje su napravili tri mjeseca nakon ulaska u show, a koji su pokazali da su svima nalazi puno bolji i svi su u granicama normale. Nakon poleta koji su dobili zbog pohvale nutricionistice i liječnika, kandidati odlaze na posljednji veliki izazov.

Foto: RTL

A posljednji veliki izazov isti je kao i prvi - moraju proći vodeni grad u što kraćem roku i podignuti loptu kad dođu do kraja. Gurka je priznao da ga je malo strah izazova jer nema dobro iskustvo s njim. Marino je bio jedini kandidat koji je tada jedini došao do kraja. Mirna tada nije odradila zadatak jer ima strah od vode, ali je ovog puta odlučila da će unatoč svemu sudjelovati.

Onaj tko pobijedi u izazovu dobit će dosad najvažniju nagradu - direktan ulazak u finale. Roko je prvi odrađivao izazov i odradio ga je bez ikakvih problema. Ni Lidija se nije puno mučila sa zadatkom. Iako Jakubovski nije završio zadatak, svi kandidati, kao i treneri, zaključili su da je pobijedio samog sebe već s tim što je prešao jako velik dio poligona, a prvi je put prešao samo prvu prepreku. Sari je trebalo nešto više vremena, ali je svejedno odradila zadatak.

Foto: RTL

I Gurka i Marino izvršili su zadatak, a sa strahom od vode suočila se i Mirna koja je hrabro zakoračila u more i prevalila pola izazova. Iako su joj svi čestitali na uspjehu, ona sama nije bila zadovoljna kako je odradila zadatak.

Najbolji je rezultat imao Marino koji je time postao prvi finalist četvrte sezone. 

- Mislim da sad prvi put mogu reći da sam iskreno ponosan sam na sebe. Volio bih samo da mi ćaća može reći: 'Čestitam, sine' i da mu mogu reći da mi oprosti za sve što sam radio - izjavio je Marino. 

Foto: Jelena Šarić

Posljednji trening koji odrađuju ujedno je i prvi javni trening, a cilj je suočiti kandidate s osjećam srama koji su često imali jer se nisu željeli pokazivati u javnosti, a naročito se nisu htjeli skinuti pred ljudima. Na treningu su im se pridružili trenerica Martina i psihologinja Iva, ali i brojni mještani Crikvenice.

Naši partneri pišu
Message