Obavijesti

Show

Komentari 28

Mario Petreković prvi put nije bio 'fejk', ali ispao je iz showa

Mario Petreković prvi put nije bio 'fejk', ali ispao je iz showa
5

'U ŠOKU SAM, PLAKAT ĆU' S Marijom Husar Rimac otpjevao je Baretovu pjesmu 'Teške boje'. Iako su bili energični, nisu se dovoljno svidjeli glasačima i ispali su

VIDEO

Od šest parova koji su pjevali u večerašnjoj emisiji 'Zvijezde pjevaju', žiriju i publici prvi su se predstavili Mario Petreković i Marija Husar Rimac. Pjevali su Baretovu pjesmu 'Teške boje' i od žirija dobili 32 boda. 

Nikša Bratoš Mariju je rekao da je dobro otpjevao pjesmu i pokazao energiju potrebnu za rock pjesmu.

- Meni je ovo bilo žestoko i pravo. Odlično ste izabrali pjesmu i one male nepravilnosti na početku nisu pokvarile ukupni dojam - rekla je Ksenija Erker. 

- Rock podnosi nesavršenosti i zato se ne osjećam kompetentno isticati nedostatke. Najviše mi se sviđa što Mario danas nije 'fejk' - rekla je Martina Tomčić, a izvedbu je pohvalila i Vanna.

Ispali su iz showa, a Mario je rekao da je u šoku te da bi mogao zaplakati. Nakon toga počeo se šaliti da njegovi glasači nisu mogli zvati jer su im neki saboteri namjerno presjekli telefonske žice. 

Martina se od Nikše oznojila

Nikša Kušelj i Ivana Husar Mlinac pjevali su pjesmu 'Elaborate Lives' iz mjuzikla 'Aida'. Također su dobili 32 boda od žirija

- Nije mi nedostajala scenografija mjuzikla. Uveli ste nas u svijet mašte i iluzije svojim glasovima. Meni su se ruke oznojile - rekla im je Martina Tomčić.

- Donijeli ste svoju verziju pjesme bez imitiranja. Kraj je bio glumački famozan, ali tonski vam je pobjegao - rekla je Ksenija.

'Da je bolje, ne bi valjalo' uz kiseli smiješak Tamare Loos

Tamara Loos i Alen Nižetić pjevali su pjesmu 'All Right Now'. Dobili su najniži broj bodova večeras, svega 25. 

- Nije ovo iznenađenje, moram priznati. Da je bolje, ne bi valjalo - pokušavala se našaliti Tamara kojoj je bilo vidno žao zbog loših ocjena. 

- Vaša večerašnja izvedba ove pjesme nije bila loša. Imam osjećaj da ste htjeli biti energični, no to vam nije baš najbolje uspjelo - rekao im je Nikša. 

Vanna je Tamari rekla da ne bi trebala senzualno gasiti ton kad pjeva, već da bi bolje bilo da otpjeva hrapavim glasom.

Uvjerljivo dobri

Marija Borić i Giuliano otpjevali su Gibonnijevu pjesmu 'Posoljeni zrak i razlivena tinta'. Za izvedbu su dobili 30 bodova.

- U odnosu na prošli put pokazali ste dobru energiju. Bili ste uvjerljivi i dobri - rekao im je Nikša, a izvedbu je pohvalila i Ksenija koja im je rekla da su skladno pjevali za razliku od prošlog puta kad je Giuliano pjevao kao da pjeva prateći vokal. 

Dobili najviše bodova od žirija

Pjesmu iz mjuzikla 'Guslač na krovu' pjevali su Ivana Kindl i Goran Navojec. Dobili su najviše bodova od žirija, čak 35. 

- Nije bilo loše, ali nije bilo tak dobro da bi me bacilo u nesvijest, a nekak' sam to očekivala od Gorana - rekla je razočarana Martina kojoj je falio emotivni dio pjesme, a najbolji dijelovi pjesme bili su joj oni govorni.

Nikša im je rekao da su funkcionirali jako dobro i posebno mu se svidjelo što Ivana nije previše inzistirala na svom pjevanju. 

Mila transformator 

'I Was Made For Loving You' grupe Kiss pjevali su Mila Elegović i Ervin Baučić i dobili 30 bodova od žirija. 

- Mila transformator, super si, možda malo 'predrveno', ali to se dogodilo zato što si htjela biti drska - rekla je Vanna, a Martina je Ervina pohvalila što je sjajna podrška. 

- Mila, predivno izgledaš. Vokalno se još tražiš, ali u kratkom periodu uspjela si preć svoje granice za svaku emisiju i konstantno rasteš iako je bilo malo 'zaknedlano' - rekla je Martina. 

Šećer na kraju

Na kraju showa pjevala je Iva Visković koja se 2007. godine natjecala u showu pjevajući s Borisom Novkovićem. Odustali su od showa jer je Borisu preminuo otac Đorđe. Večeras je Iva savršeno otpjevala pjesmo 'Feeling Good' koju je, između ostalih, pjevala i Nina Simone. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri
Zagreb se '90. nije proslavio kao domaćin Eurosonga: 'Ti pjevaj, lijepo izgledaj i dosta'
PRIJE 24 GODINE

Zagreb se '90. nije proslavio kao domaćin Eurosonga: 'Ti pjevaj, lijepo izgledaj i dosta'

Ako Baby Lasagna pobijedi na Eurosongu, čast organiziranja natjecanja iduće godine pripala bi Lijepoj Našoj. Prisjetimo se kako je to izgledalo kada je 1990. Zagreb bio domaćin