Obavijesti

Show

Komentari 16

Marka je nominiralo osam stanara, Luciju i Sašu pet

Marka je nominiralo osam stanara, Luciju i Sašu pet
7

Stanari su prošli tjedni zadatak. Morali su osmisliti lutkarsku predstavu hip - hop Pepeljugu. Budžet im se povećao za 50 posto i sada iznosi 2925 kn

VIDEO

Stigao je i dan nominacija, a Big Brother je bijesan na stanare koji se neodgovorno ponašaju. Zbog bacanja bočica i prolijevanja vode po cijeloj kući, BB je obavijestio stanare da slijede oštre kazne. Elizabeta je za glavnog krivca prozvala Rinu koja svoje zube pere vodom iz bočice, iako je voda u kući sasvim dobra za pranje i umivanje. Dodala je da su problemi počeli kada se Rina vratila u kuću. Odmah na početku emisije stanarima se obratio Big Brother. Dobili su zadatak, igranje igre koja je slična Twisteru. Uz pomoć ruku i nogu morali su u određenoj pozi ostati deset sekundi. U zadatku nisu sudjelovali Elizabeta, Valerija i Ivan L. Prvu grupu činili su Krešo, Saša, Lucija, Mira i Sabina, a drugu Marko, Mrkvica, Rina, Ornela i Monika. Taj zadatak uspješno su izvršili, a kakve su nagrade dobili, saznat će u subotu.
S Antonijom je u studiju pričala astrologinja Ksenija koja je okarakterizirala odnos Saše i Lucije. Dizajnericu je ostavio dečko Igor upravo zbog njenih seksi igrica sa Sašom u bazenu. Istaknula je kako je među njima kemija očita, ali dugoročno ne bi možda uspjelo jer su prilično različitih karaktera. Stanari su prošli tjedni zadatak - predstavu hip - hop Pepeljugu. Budžet im se povećao za 50 posto i sada iznosi 2925.00 kuna.



NOMINACIJE:
U Ispovjedaonicu je prva ušla najmlađa stanarka Ornela. Ona je nominirala Sašu jer se razbahatio, ne radi kućanske poslove i vrijeđao je Beti, te Marka zbog svađe oko cigareta.
Mrkvica je odabrao Ornelu jer ga je napala da je Sabini i Miri pojeo ručak te Luciju jer mu se ne sviđa njeno ponašanje.
Elizabeta je nominirala Marka jer je bahat i drzak te Sašu koji je licemjeran i ne želi obavljati kućanske poslove.
Ivan L. izabrao je Sašu jer se sporije budi i nije odrađivao tjedni zadatak kako treba. Drugi stanar kojeg je nominirao je Marko koji mu svojim ponašanjem više ne odgovara.
Sabina je izabrala Sašu jer je lijen, i Marka jer stalno zaviruje i gleda koliko je netko pojeo ručak ili večeru.
Marko je nominirao Ornelu jer postavlja širi tračeve po Kući, a Luciju zbog lažnog predstavljanja.
Mira je nominirala Marka jer je vođa jednog klana u Kući i puno ljudi pada pod njegov utjecaj i laskanje te Moniku jer kopira Marka i kako je pod njegovim utjecajem nema svoje mišljenje.
Saša je odabrao Ornelu zbog "viška decibela koje ispušta" i Beti jer stalno, bez ikakvog razloga napada Rinu.
Monika je nominirala Miru jer ju ničim nije impresionirala pogotovo ne svojom osobnošću. Druga osoba je Lucija čije ponašanje svaki četvrtak i petak postaje sve gore.
Krešo je nominirao Luciju jer se ne slažu, a niti životna načela im nisu ista i Marka zbog istih razloga. On si ne može dopuštati da nekoga naziva kretenom ili da nekome je.. mater.
"Veteranka nominacija" Lucija je nominirala Marka jer se nameće kao vođa i Sašu jer je uvjerena da neće izaći.
Valerija je odabrala Marka i Luciju jer se međusobno ne podnose, a i Marko joj je predominantan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl
Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'
RAZGOVOR S PJEVAČICOM

Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'

Veloluška pjevačica nedavno je izbacila singl 'Prva ljubav, prva bol', a za 24sata pričala je o nastanku pjesme, odnosu s Huljićima i zašto 'krije' momka od očiju javnosti