Show

Komentari 4

Marko nakon nastupa s Tinom: 'Ovo je bio emotivni vrtuljak, oprosti što sam zeznuo korake'

Marko nakon nastupa s Tinom: 'Ovo je bio emotivni vrtuljak, oprosti što sam zeznuo korake'

Toliko puno truda, emocija, koraka, ljubavi. U tako malo vremena. Valentina, sorry što sam zeznuo one korake, nisam htio. Nadam se da vam se svidjelo

Glumca Marka Petrića gledatelji ispred malih ekrana imaju priliku pratiti u popularnom showu 'Ples sa zvijezdama' u kojemu mu je plesna mentorica Gabriela Pilić. U showu sudjeluje i njegova djevojka Valentina Walme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, u posljednjoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama 'kandidati su promijenili svoje plesne partnere, a Marko je imao priliku prvi put javno nastupiti sa svojom djevojkom Valentinom. Na društvenoj mreži Facebook pratitelje je počastio emotivnom objavom.

- Ovo je bio emotivni vrtuljak! Toliko puno truda, emocija, koraka, ljubavi. U tako malo vremena. Valentina, sorry što sam zeznuo one korake, nisam htio. Nadam se da vam se svidjelo. E i hvala vam na svim porukama podrške - napisao je Marko, a mnogi njegovi pratitelji imali su samo riječi hvale kako za par tako i za njihov sinoćnji nastup.

Marko mnogi nazivaju jednim od najpoželjnijih glumaca, a za Gloria.hr odgovorio je on na pitanje pristižu li mu poruke obožavateljica.

- Tu i tamo se dogodi neka poruka, i najčešće budu vrlo slatke, zbilja nemam nikakva loša iskustva - rekao je iskreno.

Priznao je glumac da ni on ni Valentina nisu ljubomorni.

- Priroda našeg posla je da smo stalno u situacijama koje bi onima koji nisu dovoljno upoznati s tehnikom i kreativnim procesima izvedbenih umjetnosti mogle izgledati zbilja rubno. Primjerice, snimanje ljubavnih scena ili strastveni plesovi s plesnim partnerima. To je sve iluzija, a što uvjerljivije izgleda, to smo mi bolje napravili posao - zaključio je Marko koji je Tinu upoznao sasvim slučajno, jednog ljetnog dana, a ostalo je bila povijest.

POGLEDAJTE I 'DOM IZ BAJKE' OBITELJI KRETZ:

Najčitaniji članci