Obavijesti

Show

Komentari 40

Marko Pecotić Peco: 'To je moj život i žao mi je apsolutno svih koje sam tim putem povrijedio'

Marko Pecotić Peco: 'To je moj život i žao mi je apsolutno svih koje sam tim putem povrijedio'
9

Bilo je tu par nejasnoća i to je bilo presudno da odlučim i kažem - da, razvodim se. Da sam rekao 'nemam komentara', nagađali bi - tko je, što je, je li Sonja Dvornik, je li Silva Dvornik, rekao je Pecotić

VIDEO

Marko Pecotić Peco na Radio Dalmaciji najavio je da će sutra sve prštati od energije na splitskim Prokurativama, gdje koncertom otvara adventski program, a iskreno je progovorio i o situacijama s kojima se morao nositi u posljednje vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Marko Pecotić 01:05

Čast da sutra otvori Advent na Prokurativama pripala je Marku Pecotiću Peci i njegovom bendu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kud ćeš bolje nego na splitskim Prokurativama, otvaranje najljepšeg Adventa ove godine. Presretni smo. Bit će to dva sata vrhunske svirke i prštat će sve od energije. Start je u 21, pa ćemo prašiti do 23 sata, Jessy band, Peco i Silvia. Dođite i vidimo se - poručio je glazbenik čiji privatni život puni naslovnice od dana kada je priznao da se razvodi.

- Najveća je laž da sam ja zvao novinare, novinari su zvali mene. Bilo je tu par nejasnoća, vidio sam da će se po novinama potezati nejasnoće. To je bilo presudno da odlučim i kažem - da, razvodim se. Da sam rekao - nemam komentara, i da su oni sad nagađali - tko je, što je, je li Sonja Dvornik, je li Silva Dvornik, to su milijarde tih priča nepotrebnih. To je moj život i žao mi je apsolutno svih koje sam tim putem povrijedio - rekao je Peco i zatim se osvrnuo na lavinu negativnih komentara koji su uslijedili.

- Da je ta moja osobna stvar tolike ljude izbacila iz takta… Pisali su komentare bjesomučno, dan i noć. Kad ti pogledaš tu situaciju, da tebi dan i noć u inbox na sve moguće mreže, ne samo meni nego i svima koji su bili uključeni u ovu situaciju, dolaze takve gnjusne poruke, a onda stave svoj status - vjerovati u ljubav, jednostavno mi to ne drži vodu - poručio im je Peco.

Irena Pecotić nasmijana uživa u Londonu kao da ništa nije bilo: 'Jer ne znaju oni što mi znamo'
Irena Pecotić nasmijana uživa u Londonu kao da ništa nije bilo: 'Jer ne znaju oni što mi znamo'

U situaciji u kojoj se našao, kaže, otkrio je tko su mu pravi prijatelji.

- Pokazali su se pravi prijatelji, ljudi koji su mi pokazali svoje pravo lice i stali uz mene, a ovi kojima sam zapravo najviše dao i koji su trebali biti sada uz mene na životnoj prekretnici, prvi su mi napravili najveći problem, pokupili se, htjeli da se izbrišem, da ne budu više dio mog života, toga svega. To je surova istina s kojom sam se trebao suočiti - ako to mora tako biti, onda ok, nemam ja problem s tim. Žao mi je što je tako ispalo, što sam tolike ljude povrijedio, tako su se oni našli povrijeđeni, ne bi da sam njih ostavio. To su jako bolne teme koje su sad zasjenile sve ovo drugo što sam ja godinama radio.

Nada se da će upravo njegova glazbena karijera s vremenom opet doći u prvi plan.

POGLEDAJTE VIDEO: PROLAZNICI ZNAJU TKO JE MARKO PECOTIĆ, ALI NE PREPOZNAJU KRLEŽU

- Ja obožavam ovaj grad i uvijek ću biti tu, mnogi su bili 'došli na zub' zbog ovoga ili onoga, bili oni u pravu, bili u krivu, i to ti je jednostavno tako. Ti se moraš pomiriti s tim ako želiš biti dio ovoga grada. Kada te 'uhvate na zub', sad tu stoj, stoj gdje si pogođen i vjeruj da će to proći, da će tvoj posao i to što ti jesi doći u prvi plan, a ne bavljenje nekim stvarima koje uopće nisu bile njihov posao, to nije bio njihov život, to je moj život. Cijela priča se zapravo svodi na dvije riječi – ljubav i istina. Znači, htio sam živjeti ljubav i nisam htio više lagati', zaključio je Marko Pecotić Peco.

POGLEDAJTE VIDEO: TKO JE KRIV S JURAJEM ŠEBALJEM

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Danijela Dvornik uskočila u top i tajice pa pokazala liniju: 'Žene, fitness može biti vrlo koristan'
PRIPREME ZA LJETO?

Danijela Dvornik uskočila u top i tajice pa pokazala liniju: 'Žene, fitness može biti vrlo koristan'

Priznala je kako joj trening dobro dođe prije odrađivanja obveza

VIDEO Ludnica diljem Hrvatske zbog Baby Lasagne: 'Moj je sin prepoznao pobjedničke taktove'
SVI PLEŠU UZ 'RIM TIM TAGI DIM'

VIDEO Ludnica diljem Hrvatske zbog Baby Lasagne: 'Moj je sin prepoznao pobjedničke taktove'

Brojne skupine došle su zaplesati na trgu, među njima bile su zagrebačke mažoretkinje, navijačice, hip hop skupine i dva plesna para
Severina je nakon devet godina raspjevala Zadrane: 'Bila sam preuzbuđena! Koja euforija...'
PUBLIKA IZ SVIH KRAJEVA

Severina je nakon devet godina raspjevala Zadrane: 'Bila sam preuzbuđena! Koja euforija...'

Kažu da smo, uz ovaj, mogli napraviti još koji koncert u Zadru, no ovim putem bih htjela iskoristiti priliku, da nakon ove prekrasne euforije koja se večeras dogodila, najavim veliku turneju krajem iduće godine, rekla je