Obavijesti

Show

Komentari 109

Marko se snalazi: Photoshop putovanja u 'fejk' Fendi kaputu

Marko se snalazi: Photoshop putovanja u 'fejk' Fendi kaputu
3

Grubnić je na društvenoj mreži napisao da nosi kaput Fendi, ali u toj modnoj kući kažu da takav model nikad nisu imali. Isti model prodaje se na internetu za 245 kn

VIDEO

Modni Mačak ispod svojih fotografija obavezno se pohvali dugačkim popisom markiranih krpica koje ima na sebi. Na više fotografija snimljenih u New Yorku i Zagrebu nosio je kaput za koji tvrdi da je Fendijev.

- Ovaj kaput nije dio naše kolekcije - kažu iz talijanske modne kuće, na čijem čelu radi kreativni direktor, poznati dizajner i fotograf Karl Lagerfeld (82). Marko Grubnić (33) se u kaputu “naslikavao” u New Yorku, gdje je, tvrdi, bio početkom godine. Kaput je kombinirao s Guccijevim tenisicama koje koštaju 5400 kuna te dolčevitom i trapericama za koje također kaže da su markirane. Takve traperice stoje oko 3300 kuna. Kako doznajemo, Grubnić se prijateljima pohvalio da je kaput kupio prvih dana siječnja dok je boravio u SAD-u.

New York ili internet?

Na Manhattanu su četiri trgovine koje prodaju skupu odjeću s Fendijevim potpisom, a cijene muških kaputa kreću se između 15.000 i 20.000 kuna. Kaput identičnog kroja i rasporeda boja na materijalu kakvog Marko fura i za koji tvrdi da je brendiran može se kupiti u internetskoj trgovini. Radi se o ženskome modelu koji je stajao 420 kuna, a sad se na zimskoj rasprodaji prodaje po 245 kuna.

Poznato je da bivši modni stilist ne štedi kad je u pitanju njegova garderoba, pa se prije nekoliko godina hvalio Hermes torbom veličine 50 centimetara koja košta 108.000 kuna. Pored torbi, Grubnić se nedavno pohvalio i Chanelovim cipelama od krokodilske kože koje su na rubovima okićene krznom. Taj se par cipela prodaje za 21.700 kuna, a na društvenoj mreži pokazao je pratiteljima da ih je nosio na ulicama New Yorka i Pariza. 

Markovi stylinzi, tvrdi, izgledaju raskošno na društvenoj mreži jer svaku fotografiju fotošopira i provlači kroz nekoliko filtara. Fotografiju panorame u Dubaiju ukrao je od fotografa, a na svom profilu nahvalio je i majku Branku napisavši da je napravila najbolju tortu od sira s borovnicama. Ali fotku je skinuo s profila nagrađivanoga kuhara iz Švedske Roya Faresa.

Fotošopirao ga hotel

- Ljudi ne razumiju da se ja nikad ne slikam mobitelima nego profi aparatima, zatim sliku nabrijavam jer volim i želim da mi profil izgleda kao slikovnica - opravdavao se Mačak. Na jednoj fotografiji s putovanja u New York, koju je uklonio s profila, je proslava Nove godine u luksuznom njujorškom hotelu s pet zvjezdica. Na fotografiju koja je dostupna na internet-stranici hotela The Peninsula dodao je sebe i okićeni bor.

- Na krovu hotela bila je postavljena kamera koja nudi pozadine s kojima se gosti mogu fotografirati ili im se nudi deset hotelskih rekvizita. I to izgleda kao da ste se fotošopirali. I dobiješ isprintanu tu fotografiju za uspomenu. Unatoč zlobnim komentarima kojima su me zasipali, ja ću nastaviti sa svojim načinom života. Mene se teško može pokolebati - branio se prošli tjedan Grubnić od optužbi da svoj životni stil prikazuje u lažnom svjetlu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao