Show

Komentari 11

Markova izvedba razočarala: Griješio je stalno, što mu je?!

Markova izvedba razočarala: Griješio je stalno, što mu je?!

Stječem dojam da si manje uživao u ovom nastupu nego u audicijskom, s odgovornošću pristupaš ovome što ti u životu može doista biti posao, rekla mu je Martina Tomčić

Žiri ga je pohvalio, a ja nisam mogla slušati ovo cviljenje/zavijanje Katastrofa pjevanje, komentirali su gledatelji na društvenim mrežama nastup Jankovog zlatnog gumba. Marka Bagarića (27) gledat ćemo u finalu showa 'Supertalent', koje je na rasporedu u nedjelju, a iako je zadivio pjevanjem na audiciji, u polufinalu nije oduševio gledatelje.

POGLEDAJTE MARKOVU IZVEDBU: 

Pjevao je pjesmu 'End Of The Road' grupe Boyz II Men i nekoliko puta griješio, tvrdi publika. 

- Totalno kriva pjesma za njegov kapacitet, jako je felšao. Šteta, dečko ima baš lijep glas - pišu. 

Rođen je u Berlinu, a u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini jer ih nije htio ostaviti same. Jedan od najboljih trenutaka u životu su mu audicije na showovima Njemačka traži zvijezdu i njemački Supertalent. 

- Jako loš nastup... I žiri ga nije hvalio kao zadnji put, tj. na silu su rekli par riječi eto samo da obrane ono što su rekli o njemu prošli put, o pjevanju ni riječ, a i oni su svjesni da je prosječno to otpjevao - zaključili su gledatelji.

Martina Tomčić nakon nastupa mu je rekla sljedeće: "Stječem dojam da si manje uživao u ovom nastupu nego u audicijskom, s odgovornošću pristupaš ovome što ti u životu može doista biti posao". 

POGLEDAJTE VIDEO: ROBOTSKI DUO SA SUPERTALENTA U 7 LEVELA PLESA

Najčitaniji članci