Obavijesti

Show

Komentari 100

Markova nova djevojka Silvia i žena Irena Pecotić imaju sličan modni ukus? Nosile su isti nakit

Markova nova djevojka Silvia i žena Irena Pecotić imaju sličan modni ukus? Nosile su isti nakit
11

Irena Pecotić i Silvia Dvornik na društvenim mrežama objavile su fotografije na kojima poziraju s jednakim naušnicama. Irena ih je nosila u više prigoda, dok je Silvia s njima pozirala u ljetnoj kombinaciji uz more

VIDEO

Marko Pecotić Peco ovih je dana javno priznao da će se razvesti od supruge Irene, s kojom je bio 16 godina u braku i da je njegova nova ljubav Silvia Dvornik, sestra splitske fotografkinje Sonje Dvornik, koja je i prateći vokal u Markovu bendu. Kako je novi 'ljubavni trokut' trenutačno u centru pozornosti, korisnici društvenih mreža primjećuju i najsitnije detalje. Tako su, ovih dana, uspoređujući fotografije Irene i Silvie pronašli neobičnu poveznicu između njih, modu. I Silvia i Irena za društvene mreže pozirale su s jednakim naušnicama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Razvodi poznatih 01:49

Irena je naušnice, čini se, nosila u više prigoda, s obzirom na to da s istim modnim dodatkom ima objavljenih nekoliko fotografija. Na jednoj objavljenoj fotki pozirala je sama, a na drugoj sa suprugom Markom. Irena je naušnice iskoristila za zimsku i ljetnu prigodu. Fotku na kojoj ima iste naušnice objavila je 18. prosinca, a nakit je iskombinirala uz crnu haljinu dugih rukava. Suprug Marko za godišnjicu braka, koja je sudeći po objavi 17. srpnja, objavio je ljetnu fotograifju s Irenom, na kojoj je također nosila te naušnice.

S druge strane, Silvia je naušnice nosila u ljetnom izdanju, 1. lipnja. Nova djevojka Marka Pecotića pozirala je uz more, u bež košulji, dok su naušnice bile glavni detalj na fotografiji. U nekoliko objava pokazala je kako joj stoje iz različitih kuteva. Silvijinu fotografiju Irena Pecotić označila je sa 'super' s emotikonom srca. 

Podsjetimo, Pecotić je prije pjevao u klapi Iskon, a sad je dio Četiri tenora i gradi solo karijeru sa svojim bendom, s kojima nastupaju po mnogim eventima i vjenčanjima. Silvia radi kao modna savjetnica u splitskom trgovačkom centru, a Irena je po struci  farmaceutkinja.

Tko je Marko Pecotić Peco? Pjeva i glumi u reklamama, 'Kolinda dijetom' izgubio 25 kila
Tko je Marko Pecotić Peco? Pjeva i glumi u reklamama, 'Kolinda dijetom' izgubio 25 kila

Dame se poznaju, a u veljači 2020. godine pozirale su skupa, s širokim osmjesima na licima i s plakatom posvećenom Marku, koji je toga dana u Splitu trčao maraton. 

POGLEDAJTE VIDEO: PROLAZNICI ZNAJU TKO JE MARKO PECOTIĆ, ALI NE PREPOZNAJU KRLEŽU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu