Obavijesti

Show

Komentari 52

Martina i Ricardo prvi ispali: Bilo nam je divno, uživali smo

Martina i Ricardo prvi ispali: Bilo nam je divno, uživali smo
11

U ovotjednoj emisiji najmanje bodova od strane žirija dobili su Ivica Pucar i Maja Vučić. Renatu Sabljak do suza je ganuo komentar Martine Tomčić, članice žirija

VIDEO

Dok je u prvoj emisiji sve bilo ležerno, ove nedjelje jedan par je ipak morao napustiti drugu emisiju sedme sezone showa 'Zvijezde pjevaju'. Sljedećeg puta nećemo gledati Martinu Validžić i Ricarda Luquea.

- Bilo mi je super, uživala sam i drago mi je da sam imala priliku nastupati s ovim divnim ljudima - rekla je Martina nakon što je čula da se više neće natjecati u emisiji.  

'Riješi se stresa jer te ograničava'

Prva emisija za Petru Dugandžić bila je stresna, no član žirija, Zrinko Tutić, rekao joj je da je njezina suzdržanost bila nepotrebna. Glumica i njezin partner Ervin Baučić ovoga puta su se odlučili za soul. 

Pjevali su 'I just Wanna Make Love To You' Ette James. Odmah po završetku izvedbe Petra je izjavila da se osjeća bolje što je potvrdila i Martina Tomčić. 

- Riješi se treme jer te ograničava. Soul ti puno bolje leži - zaključila je Martina. Ukupan zbroj ocjena žirija za njihovu izvedbu bio je 23. 

Žiri ih je ocijenio sa samo 15 bodova

Ivica Pucar i Maja Vučić pjevali su 'To Be With You'. 

- Peterodnevno rađanje rokera od mene bilo je neponovljivo - našalio se glumac Ivica Pucar kojemu je Zrinko Tutić rekao da napreduje u tom pogledu. Zdenka Kovačiček ipak bi pričekala neki drugi žanr da ih čuje, a i Martina Tomčić zadovoljnija je njihovom izvedbom Massimove pjesme 'Iz jednog pogleda' koju su pjevali u prošloj emisiji.  Žiri je odlučio da su za svoj nastup zaslužili samo 15 bodova.

'Vlado je pokazao da je pravo muško'

Bračni par Ana Rucner i Vlado Kalember otpjevali su 'To Love Somebody'. 

- Jako mi se to dopalo i lijepo je što ste odabrali ovu pjesmu. Ana, nisi opterećivala svoje glasovne mogućnosti, a Vlado je pokazao da je pravo muško - rekla je Zdenka, dok se Martini najviše svidio početak izvedbe. 

- Ana, jako mi se sviđa smjer u kojem ideš - bio je Martinin komentar. Zrinko je njihovom izvedbom bio zadovoljan. Žiri ih je za nastup nagradio s 24 boda. 

'Fodore, mislim da je Gobac apsolutno ugrožen'

Nastup Danijele Martinović i Mirka Fodora prva je komentirala Martina.  

- Bilo je skoro pa k'o čupanje brkova. Zabavno, lijepa koreografija, ali ja strpljivo čekam jer znam da vi nama možete puno dati - poručila je Martina paru koji se odlučio za rokersko izdanje pa su otpjevali pjesmu 'Donna' Psihomodo Popa. 

- Fodore, mislim da je Gobac apsolutno ugrožen i da bi trebao obraditi njegovu koreografiju - našalio se Zrinko u svom komentaru. Par je za svoj nastup dobio 20 bodova. 

'Tvoja karizma je pojela ovu pozornicu danas'

'Son of a Preacher Man' pjevali su Martina Validžić i Ricardo Luque. Iako je Martina sama rekla kako smatra da je zbog treme bila 'bezvezna', Zrinko joj je rekao da ima sjajnu energiju. 

- Dobra si ti, izaći će ta energija - poručio joj je Zrinko, a s njim se složila i Zdenka. 

- Dobila si priliku kao amater pokazati što znaš i što osjećaš. Samo se opusti - zaključila je Zdenka. Martina je pohvalila odabir pjesme. 

- Tvoja karizma je pojela ovu pozornicu danas i svidjelo mi se sve što si nam pokazala - zaključila je Martina.  Ovaj par žiri je ocijenio s 22 boda. 

Martinin komentar Renatu je ganuo do suza

Miran Kurspahić i Renata Sabljak oduševili su svojom rokerskom izvedbom.

- Je li moguće da Hrvatska ima ovakav vokal, a da ti nisi na Broadwayu i West Endu barem dva puta godišnje - upitala je Martina Renatu koju je ovaj komentar dirnuo do suza. 

- Bili ste uvjerljivi, jedino što ja uvijek tražim je neko bogatstvo tonova - Zdenka im je uputila i mali savjet. Iako su oduševili žiri ipak su dobili samo 23 boda. 

Martini se nije svidio Lanin vokal

Saša Lozar i Lana Barić odlučili su se publici i žiriju predstaviti s pjesmom 'Ain't No Mountain High Enough'. Saša je svoju partnericu pohvalio i rekao da brzo uči. Martina je pohvalila njegov mentorski trud, kao i vokal. No Lanin vokal joj se nije pretjerano svidio. 

- Lanin vokal u ovoj je pjesmi lijepo sjeo, ali inače mi se nije svidio - rekla je Martina, a i Zrinko je primjetio da se dobro snašla. Par je dobio 25 bodova.  

 Izaberite spretniju i pametniju pjesmu

Emilija Kokić i Robert Kurbaša otpjevali su 'Addicted to Love'. 

- Ispada da ste opet izabrali krivu stvar. Problem je što se u ovakvim emisijama mogu prikriti krive stvari. U najboljoj namjeri, radite na kontroli vokala, izaberite spretniju i pametniju pjesmu, a mi ćemo se truditi biti blaži - Martina je savjetovala ovaj pjevački par. Robert je rekao kako zna da nije pjevač, ali da se trudi jednu novu vještinu svladati. Žiri im je za njihov nastup udijelio 18 bodova. 

'Nisam sigurna da si shvatila ovu pjesmu'

Zdenka je bila oduševljena izborom pjesme Tine Katanić i Marka Tolje. 

- Tko god da ovu pjesmu otpjeva, ne možeš mu zamjeriti kako god je otpjevao - rekla im je Zdenka, a Zrinko im je poručio da su oboje lukavi i da se snalaze svojim izgledom.  Martina je bila poprilično oštra. 

- Nisam sigurna Tina da si ti shvatila ovu pjesmu. Nekad moramo vjerovati da je manje više. Nekad je dovoljan samo pogled, a nekad ako se samo koncentriramo na to da je nama lijepo, onda možemo ispasti površni - zaključila je Martina. Ona im je dala i najnižu ocjenu, peticu, a sveukupno su dobili 19 bodova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin