Martina i Tanja svađale se oko Srećka: Večeras ga ja masiram | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 60

Martina i Tanja svađale se oko Srećka: Večeras ga ja masiram

Martina i Tanja svađale se oko Srećka: Večeras ga ja masiram
12

Najteži posao čekao je Jacka ispred kojeg je stajalo čak 11 žena. On je svoje četiri ruže dodijelio djevojkama koje nastavljaju natjecanje

VIDEO

 

Nakon uzbudljivih prvih spojeva tijekom kojih nije bilo kraja iznenađenjima, a pao je i vrući poljubac, kandidati su malo bolje upoznali farmericu i farmere. No neki od njih, nažalost, tu priliku nisu imati. Voditeljica Marijana Batinić (38) već je na početku emisije najavila da će netko od kandidata napustiti emisiju. Iznimka je Daniel, koji u ovoj fazi ima točan broj djevojaka koje nastavljaju svoj put.

 

Darinka je teška srca oproštajnu rakiju dodijelila najmlađim kandidatima, Draženu Pavloviću (33) i Dejanu Rončeviću (37) zbog razlike u godinama. Ostala je još jedna rakija, a odlučila ju je dodijeliti Senadu Hasiću.

Idući je na redu bio Domino Santro, a kandidatkinje kojima je već večeras pobjegao vlak za Berlin bile su Bahra Zahirović i Ljubica Pucić. 

- Vodio sam se intuicijom i poznavanjem psihologije - naglasio je Domino. Srećko Ponjavic morao je dodijeliti tek jednu žutu ružu, a odlučio se za Ivanu.

- Jednostavno nisam osjetio da smo kliknuli - objasnio je svoju odluku.

Najteži posao čekao je Jacka ispred kojeg je stajalo čak 11 žena. On je svoje četiri ruže dodijelio djevojkama koje nastavljaju natjecanje.

 

- Trebao sam doći u Hrvatsku i prije - znakovito je zaključio Australac gledajući dame, dodavši da mu je glavni kriterij odabira bio prvi dojam i energija koju je osjetio. Odabrao je Anu, Karolinu, Tinu i Barbaru, koje imaju šanse otići u Australiju.

Jackove otpisane dame nisu mogle sakriti razočarenje. I dok je nekima zasmetalo što je odabrao četiri najmlađe, neke su odlučile da će ga se probati dočepati pod svaku cijenu. Pred farmerima i njihovim odabranim damama bio je prvi tulum sezone. I dok je većina uživala uz pjesmu, ples i zvuke tamburica, Daniel i Tanja povukli su se u osamu kako bi porazgovarali o brzom spoju i poljupcu.

- Poljubio si me, a sada si hladan prema meni - komentirala je Tanja, a Daniel ju je nagradio novim poljupcima, što je izazvalo ljubomoru među drugim djevojkama.

 

- Razočarana sam Danielovim ponašanjem jer nije dovoljno pažnje posvetio svim curama jednako - komentirala je Marija, dok je Nadin odlučila prekinuti šaputanja Daniela i Tanje i ukrasti farmera na nekoliko minuta.

Daniel je odlučio provesti malo vremena s tri ostale cure, no Tanja je pod svaku cijenu odlučila zaokupiti njegovu pozornost pa ih je neprestano ometala. I dok je Srećka iznenadilo koliko njegove dame vole partijati, Darinkine kandidate malo je zasmetala njezina nezainteresiranost za razgovor.

 

A kako to obično biva na tulum, nakon pokoje čašice više, kreću nevolje. Srećko se požalio da su se njegove dame na tulumu počele malo prepirati zbog njega, a on nije znao kako se s time nositi. Martina je, naime, pustila suzu zbog Srećkova poljupca s Marijanom.

No prava je drama nastala nakon jedne naizgled bezazlene masaže. Martina, fizioterapeutkinja po struci, odlučila je pokazati svoje vještine mladom farmeru iz Ekvadora, ali Tanja nije mogla prijeći preko toga tako lako. 

- Zašto si to učinio? Ona nije tvoja kandidatkinja! Odem na tri minute, a ti si već s trima djevojkama! - bila je uporna Tanja, ne dajući prilike Martini da se opravda.

Jutro nakon tuluma, zbrajali su se dojmovi. Sonja i Kata Dizalica oduševljeno su pričale o Dominu, dok se Jack probudio kraj Ane nakon sinoćnjeg afterpartyja. Na novom okupljanju farmera i kandidata Marijana Batinić nije odustajala od škakljivih pitanja o prošloj večeri, a glavne akterice ponovno su bile Srećkova Martina i Danielova Tanja, koja i dalje nije prešla preko 'kobne' masaže. 

- Večeras ja masiram Srećka pa ćemo vidjeti - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 60

VIDEO

Rat za imovinu Žuži Jelinek još traje: Brat Ivan se upisao na stan pa traži od sestre 124.700€
DANAS BI SLAVILA 104. ROĐENDAN

Rat za imovinu Žuži Jelinek još traje: Brat Ivan se upisao na stan pa traži od sestre 124.700€

Plus+ Prošlo je osam godina od smrti dizajnerice Žuži Jelinek, bitka za milijunsku imovinu poprima novi obrat
Princeza Dubaija ostavila muža preko Instagrama: Želim razvod jer si stalno zaokupljen drugima
PREKIPJELO JOJ

Princeza Dubaija ostavila muža preko Instagrama: Želim razvod jer si stalno zaokupljen drugima

U objavi na službenom Instagram profilu Sheikhe Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, 30-godišnje kćeri vladara Dubaija, piše kako joj suprug nije davao previše pažnje, a da se razvodi ponovila je tri puta u tekstu