Obavijesti

Show

Komentari 32

Martina je poljubila Kristinu u usta, plemena su se ujedinila

Martina je poljubila Kristinu u usta, plemena su se ujedinila
28

S borbom je u ujedinjenom plemenu Sibu nastavilo 12 natjecatelja. Martina je bila presretna nakon što je vidjela Kristinu pa ju je 'počastila' sočnim poljupcem u usta

VIDEO

Plemena je nakon 23 dana surove borbe dočekalo ujedinjenje. Dvanaest natjecatelja s borbom je nastavilo u plemenu Sibu i zaključilo da su pred njima najveća iskušenja jer se svatko bori sam za sebe.

Nakon odlaska na borbu rečeno im je da im se ukidaju sve 'kletve', tajni imuniteti više ne vrijede i poglavice više ne postoje. Nakon što su spalili plemenske marame pred njima su borbe u kojima će se svatko boriti sam za sebe, a nakratko su im se pridružili svi 'odbačeni'.

Za povratak u ujedinjeno pleme borili su se Marko i Cigi. Pobjedu je odnio Marko i sa sobom u ujedinjeno pleme poveo Cigija.

Ostali članovi s otoka odbačenih do kraja showa će sudjelovati na svakom Velikom vijeću kao njegovi članovi i ubuduće ih se zove Veliko vijeće. Prisustvovat će svakom plemenskom savjetu ujedinjenog plemena, a njihovi glasovi uz glasove gledatelje odlučit će tko je pobjednik Survivora.

Ujedinjeno pleme uskoro je čekao najteži zadatak dosad jer će samo jedan natjecatelj dobiti šansu da osvoji osobni imunitet koji će ga štititi do finalnih borbi.

Jednom nogom su što duže mogu na klackalici morali držati vazu. Ispali su svi osim Aleks, Sebastiana i Kristine. Aleks je izdržala do kraja i nakon puna dva sata izbacila iz igre Sebastiana i Kristinu koja je prije toga Aleks predložila da odustanu i Sebastianu prepuste pobjedu.

Kristina je nakon borbe svoj prijedlog obrazložila riječima kako od početka favorizira Sebastiana dok je s Aleks ok.

- Aleks, ja još nisam vidio žilaviju osobu od tebe - odao je Sebastijan priznanje Aleks tijekom borbe.

Nakon borbe su dobili novac kako bi u lokalnom selu kupili potrebne stvari. Po povratku u Borukin bivši kamp dočekali su ih jastuci, ručnici i ljuljačka. Martina nije krila oduševljenje što ponovno vidi Kristinu pa ju je 'počastila' jednim sočnim poljupcem u usta nakon čega je Kristina odmah obrisala usta.

Mia je bila sretna što je vidjela kćer.

- Ponosna sam na nju. Uspjela je preživjeti u ovom svijetu punom intriga. Obavila sam dobar posao kao majka - rekla je Mia o Maji Leni dok je Žare bio pomalo skeptičan.

Komentirao je kako misli da je Maja Lena zaštićena od izbacivanja samo kako ne bi bila s majkom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu