Obavijesti

Show

Komentari 90

'Martina mi je rekla da sam tuka, nitko me neće vrijeđati'

'Martina mi je rekla da sam tuka, nitko me neće vrijeđati'
19

Poslije velikog vijeća atmosfera u plemenu je bila jako loša. Ava je plakala jer su je povrijedile Martinine riječi, a Kristina je napokon otkrila zašto je glasala za Ognjena

VIDEO

Maja Lena se razveselila mami. Otkrila joj je da je jedva čekala izaći kako bi popričala s njom o svemu.

Napokon su razgovarale o svom odnosu i o tome što su naučile u Survivoru. 

- Jedva sam čekala da budem ovdje s tobom. Već pet dana razmišljam kako trebamo riješiti neke stvari. I tata mi jako nedostaje - rekla je Maja Lena svojoj majci i priznala da se pomirila s Ogijem koji ju je jako lijepo dočekao. Opet su spavali jedno pored drugoga. 

'Naje…t ćeš ako budeš glasala za Nikolu'

Kristina je šokirana Ognjenovim ponašanjem na vijeću. Napokon je otkrila što joj je Ogi rekao da ju je toliko povrijedio.

- Naje…t ćeš ako budeš glasala za Nikolu - rečenica je zbog koje je Kristina glasala za Ognjena. Nju je jako povrijedilo to što joj je Ognjen tako ružno zaprijetio, a to je čula i Aleks. Kristina je to prenijela i Martini pa su zbog tih prijetnji djevojke odlučile glasati za Ogija.

Poslije vijeća u plemenu je vladala loša atmosfera. Ava se plakala jer su je ostali željeli izbaciti, a  Martina ju je vrijeđala. 

- Nikome nisam ništa učinila, reci mi je li to normalno, više me nije briga kome što smeta. Kad meni nešto smeta ja se maknem. Svađala sam se nešto s Martinom i ona me vrijeđala - objašnjavala je Ava Aleks u suzama. 

- Rekla mi je da sam tuka. Neću više nikome dozvoliti da me vrijeđa - govorila je Ava dok ju je Aleks tješila. Za to vrijeme Martina je s Kristinom pričala kako joj je dosta Avine drame.

- Najlakše je rasplakati se - zaključila je Martina. 

Aleks je zamolila sve cure da glasaju za nju ako sutra ne pobijedi u igri za imunitet.

Vlado dobio krstarenje

Djevojke su se borile jedne protiv drugih, kao i muškarci protiv muškaraca. Veslom su vadili prstenje iz pijeska. Vlada i Martina bili su pobjednici. 

Vlada  je kao nagradu dobio  krstarenje  na otvorenom moru na ekskluzivnoj jahti oko jedne od najljepših destinacija za sportski ribolov. Sa sobom je poveo Sebastiana. Dečki su presretni zbog nagrade. Sve što ulove mogu donijeti na otok za pleme. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala