Obavijesti

Show

Komentari 0

Marvelov brbljavi anti-junak se vraća veći nego što je ikad bio

Marvelov brbljavi anti-junak se vraća veći nego što je ikad bio
5

Kada supervojnik krene u ubilačku misiju, Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak. A njegovi odgovori na ta pitanja neće se svidjeti svima

VIDEO

Marvelov brbljavi anti-junak se vratio. Veći, bolji i tu i tamo još gluplji nego ikad prije. Kada supervojnik krene u ubilačku misiju, Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak - sve to dok razvaljuje 50 različitih guzica. Jer, ponekad, da bi napravio sve kako treba moraš igrati prljavo.

Nakon velikog uspjeha prvog filma, Ryan Reynolds vraća se ulozi Deadpoola, a ovog puta priča je još napetija i zabavnija. Ryan Reynolds ne samo da je ponovno preuzeo glavnu ulogu u filmu nego je također surađivao na pisanju scenarija i producirao nastavak. David Leitch, redatelj 'Johna Wicka' i 'Atomske plavuše', zadužen je za unošenje još više kaskaderskih akrobacija, još više akcije i još više stila u prvi nastavak.

- Imao sam čast i privilegiju pomoći stvoriti nekoliko različitih zanimljivih svjetova, ali 'Deadpool' je nešto posebno - prvi film je reinterpretirao suvremenu akcijsku komediju. Original je uistinu izuzetan, a cijeli svijet koji je bio stvoren čini se toliko velikim da u priču možete unijeti vlastiti kreativni pristup, a još uvijek ostati vjerni izvorniku - izjavio je Leitch.

Pogledajte konačni foršpan filma 'Deadpool 2'

'Deadpool 2' snimao se 75 dana, od lipnja do listopada 2017., u Britanskoj Kolumbiji, u Kanadi. Osim na ulicama centra Vancouvera, u bolnici Riverview i trafostanici Port Mann, filmska ekipa snimala je i u studiju Mammoth u Burnabyju. Scene u sjedištu X-Mena snimljene su na sveučilištu Royal Roads University. Kostimografi Kurt & Bart nedavno su radili na filmovima 'Duh u oklopu' i 'Igre gladi: Šojka rugalica, 1. i 2. dio'.

Svaka obitelj ima svoje tajne, ali neke vode ravno u pakao...
Svaka obitelj ima svoje tajne, ali neke vode ravno u pakao...

U novom nastavku Deadpool kreće u potragu za novim super junacima kako bi se zajedno borili protiv glavnog negativca Cabela kojeg tumači Josh Brolin.

'Deadpool 2', u distribuciji Blitza, u kina stiže pretpremijerno 15. svibnja i to u najprestižnijim formatima IMAX, 4DX i REALD 3D, a ulaznice u prodaju kreću od 26. travnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode