Show

Komentari 4

Maskirana Rihanna iznenadila prosvjednike: 'To si stvarno ti?'

Maskirana Rihanna iznenadila prosvjednike: 'To si stvarno ti?'

Video koji je na njujorškom prosvjedu snimila Rihannina asistentica u kratkom je vremenu postao hit na Internetu. Pogledalo ga je preko 400.000 ljudi

Pjevačica Rihanna (33) bez najave se pridružila 'Stop Asian Hate' prosvjedu u New Yorku. Potpuno maskirana stopila se s masom i plesala u društvu svoje asistentice Tine Truong, koja je dokumentirala situaciju za Instagram.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Rihannu nisu prepoznali jer je nosila masku, kapu i velike sunčane naočale. No jedan ju je mladić zamolio da upiše ime svojeg profila na Instagramu u njegov mobitel kako bi je označio u svojoj objavi. Šokirao se kad je na ekranu ugledao njezino ime i shvatio s kim se družio.

- To si stvarno ti? - upitao ju je u nevjerici.

Rihanna i njezina asistentica prasnule su u smijeh, potvrdile i nastavile dalje, a video je u kratkom periodu pogledalo preko četristo tisuća ljudi.

Prosvjed se održao kao kulminacija problema mržnje prema Azijatima u Americi, a potaknuo ga je nedavni masakr u Atlanti. U svojem krvavom pohodu Robert Aaron Long (21) ubio je osam ljudi, od kojih su šest bile žene azijskog porijekla. 

Inače, Rihanna je transparent koji je držala u rukama izradila sama, a na njemu piše: - Mržnja je rasizam protiv Boga.

 

Najčitaniji članci