Obavijesti

Show

Komentari 1

Massimo Savić 16. prosinca ima božićni koncert u Čakovcu

Massimo Savić 16. prosinca ima božićni koncert u Čakovcu
1

Drago mi je da je koncert nazvan Božićni gala koncert, jer će u okviru Božićnih svečanosti biti i glazbena svečanost. Glazba mi je uvijek svečanost, kaže Massimo

VIDEO

Jedan od najboljih hrvatskih glazbenika, Massimo Savić, 16. prosinca 2012., u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu održati će božićni gala koncert. 

Ovaj osebujan pjevač koji posebnim odnosom prema publici, svojom energijom i osobnošću kao i posebnim vokalom nikoga na svojim koncertima ne ostavlja ravnodušnim, publiku u Čakovcu uvest će u najljepše doba u godini, božićne blagdane.

- Veselim se koncertu u Čakovcu. Meni je drago da je taj koncert nazvan Božićni gala koncert, jer će u okviru Božićnih svečanosti biti i jedna glazbena svečanost. Jer, glazba je za mene uvijek svečanost. A Božić je lijepi događaj koji baš ide uz jedan ovakav koncert kakav će biti u Čakovcu 16. prosinca. Moj bend i ja nastojat ćemo publici dati naš maksimum, kao i uvijek. - rekao je Massimo.

'Dodirni me slučajno', 'Tišina', 'Sretan put', 'Nemam vremena', 'Stranac u noći', 'Samo za tvoje oči', 'Indija'...samo su neki od hitova koje će Massimo izvesti na koncertu u Čakovcu. 

Za Massimove koncerte, bez obzira gdje ih održavao, uvijek se tražila karta više, a organizatori vjeruju da će i koncert u Čakovcu biti rasprodan, tim više što će u prodaju biti pušten ograničen broj ulaznica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci