Obavijesti

Show

Komentari 0

Massimo i miss7 vode vas na koncert: 'Bit će pravi spektakl'

Massimo i miss7 vode vas na koncert: 'Bit će pravi spektakl'
3

Ulaznice za koncert u prodaji su od srijede 18. rujna. Prodaja počinje točno u podne, a ulaznice možete nabaviti isključivo na blagajni kazališta Gavella. Broj ulaznica je ograničen

Pjevač Massimo Savić (57) jedan je od najpopularnijih glazbenika u Hrvatskoj. Dokaz tome je i anketa portala miss7 kojem su čitateljice odabrale koncert Pulskog pjevača kao omiljeni za odlazak s prijateljicom. Massimo će uskoro proslaviti i 15. godišnjicu  izlaska albuma 'Vještina', koji je uvelike odredio njegov glazbeni put. Tim će povodom glazbenik surađivati s portalom miss7.

Povodom 15. godina Massimo i miss7 pozivaju na boutique turneju 'Vještina' koja će se održati u studenom u pet hrvatskih gradova, a vrhunac turneje je 21. i 22. studenoga u Zagrebu jer su organizirana dva koncerta u kazalištu Gavella. 

- Drago mi je da ću zajedno uz miss7 ući u ovu lijepu glazbenu avanturu - izjavio je glazbenik, a zajedničkom projektu jednako se veseli i glavna urednica svih brendova miss7 grupe, Tonkica Zlački.

- Jedva čekam da se ugase svijetla i da nas Massimo svojom Vještinom odvede na intimnu glazbenu čaroliju. Znam da ću koncerte provesti u društvo svojih prijateljica jer ćete vi missice biti s nama - rekla je Zlački. 

Massimo je poznat domaćoj publici po osebujnom pjevačkom glasu. U njegovoj 35-godišnjoj karijeri bilo je nekoliko važnih, presudnih trenutaka, a jedan od njih zasigurno je album 'Vještina'. 

Na dva glamurozna i vrhunska koncerta pojavit će se u pratnji tria koji čine renomirani glazbenici -  Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović. Zagrebačka publika će u njihovom zvuku imati priliku uživati 21. i 22. studenoga, a uz pjesme sa slavnog albuma 'Vještina' Massimo će izvesti i neke od svojih najvećih hitova koji su nastali proteklih godina.

Koprivnica: Massimo održao kišni koncert na otvaranju manifestacije Ljeto na Zrinskom



- Vješto smo isplanirali ovu obljetnicu albuma koji ima posebno mjesto u mom srcu i koji mi je udahnuo novi glazbeni život. Kada je Vještina nastala, nisam mislio da će me odvesti ovim putem i zahvalan sam što je rad na tom albumu prepoznat i što danas imamo toliko razloga za slavlje - otkrio je Massimo te dodao kako je siguran da će turneja biti pun pogodak.

- Odabrao sam tri vrsna glazbenika da me prate na ovoj turneji i siguran sam da ćemo publici priuštiti jedinstven događaj. Radi se o posebno osmišljenom eventu i veseli me što je upravo Gavella, gdje smo prije 15 godina također održali niz koncerata za pamćenje, ponovno mjesto koje će ugostiti ovo veličanje vještine muziciranja - zaključio je. 

Ulaznice za koncert u prodaji su od srijede 18. rujna. Prodaja počinje točno u podne, a ulaznice možete nabaviti isključivo na blagajni kazališta Gavella. Ulaznice za gornji dio partera stajat će 270 kuna, dok će za prvi dio partera i balkon iznositi 330 kuna.