Obavijesti

Show

Komentari 360

Massimova kći prozvala 'elitu' iz centra Zagreba pa je napali: Strašno, veseliš se tuđoj nesreći

Massimova kći prozvala 'elitu' iz centra Zagreba pa je napali: Strašno, veseliš se tuđoj nesreći
4

Nakon što je njezina objava izazvala veliku raspravu na društvenim mrežama, Mirna je zaključala svoj profil na Instagramu jer su je pratitelji počeli napadati u komentarima

VIDEO

Radijska voditeljica i kći pjevača Massima Savića (58), Mirna Savić (29), na društvenim mrežama prozvala je 'elitu' iz centra Zagreba. Ispričala je da je gledala oglasnike i prodaje stanova u centru Zagreba i zaključila da im pada cijena, posebice ako su zidovi raspuknuti.

POGLEDAJTE VIDEO: Massimo odgovorio na '24 pitanja' 

Pokretanje videa...

24 pitanja s Massimom 10:01

- Zagreb je mala država. Uživa privilegije hrvatske centralizacije, a vrši je i unutar sebe, itekako. Davno sam vodila internetski razgovor s jednim žiteljem uskog centra grada, iz umjetničke obitelji kakve obožavaju svojatati austro-ugarski šik, jer oni ipak najviše zaslužuju uživati u kulturnom životu koji on nudi, za razliku od plebsa. Taj mi je čovjek objašnjavao kako živjeti u centru treba zaslužiti. Svojim ponašanjem i senzibilitetom, a još davnije mi je jedna simpatija rekla kako on i njegova ekipa ne izlaze s curama koje žive 'preko granice Črnomerca' - piše Mirna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U nastavku piše kako je centar ove godine pokazao svoje 'primitivno lice', aludirajući na potres koji je 22. ožujka šokirao Zagreb i okolicu. 

- Centar, najromantičniji kvart u Zagrebu, protekle godine je pokazao svoje primitivno lice. Dok se intelektualna elita grada slijevala kroz haustore kao kroz glasne odvodne cijevi, centar je bio vulgaran. Opor. Agresivan. Usudio se! Pet tisuća eura po kvadratu ponašalo se kao da je mizernih tisuću i po! Neoprostivo...Ili? U jeku prirodne katastrofe koja je došla u ožujku i očigledno ostaje s nama do daljnjega, zagrebački centar zaslužuje dugo odgađanu demistifikaciju. Kazališta, mala kina i slatki dućani uvijek su uzimali drugo mjesto iza kafića - - pisala je pa nastavila: 

- U centru se kafeniše, pokazuje i zamišlja da to nije Zagreb već neki Beč, kakav komadićak Praga. Hoće li simpatični žohari građanskih stanova od 2021. imati manje podstanara nego do sada? Hoće li cijene pasti gdje im je odavno i mjesto? Hoće li se adresom u Preradovićevoj napokon prestati liječiti kompleksi manje vrijednosti i hoće li možda, samo možda, ostatak ovog fenomenalno šarenog grada dobiti priznanje kakvo zaslužuje? Mistična maglica baštine oko Lenucijeve potkove je stara dim mašina za koju ne vrijedi ginuti ni figurativno ni doslovno.

Zavirite u elitni stan Massimove kćeri: Pratitelji su oduševljeni...
Zavirite u elitni stan Massimove kćeri: Pratitelji su oduševljeni...

Njezina je objava izazvala veliku raspravu na društvenim mrežama. Jedni su čestitali Mirni na onom što je napisala, a drugi su joj pisali da nije u pravu. Istaknuli su i da bi se trebala sramiti zbog onog što je rekla pa je i prozvali da se veseli tuđoj nesreći. 

- A možda bi ti samo željela kupiti stan u centru, a ne možeš si ga još priuštiti pa se nadaš još jednom potresu i tuđoj nesreći ne bi li ti bilo lakše u životu. Ljudi s kojima si pričala, nema veze iz kojeg su dijela grada nego kakve su osobe, ti očito nisi iz centra, ali puna gnjeva, očito bi takva bila i da si iz centra - zaključio je pratitelj. Mirna je u međuvremenu zaključala svoj profil na Instagramu pa sada njezine objave mogu vidjeti samo oni koji je prate. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 360
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana