Obavijesti

Show

Komentari 190

Masterchef: Srđana Jevtić nije amater, bila je šefica kuhinje?

Masterchef: Srđana Jevtić nije amater, bila je šefica kuhinje?
5

Na Novoj TV kažu da su kandidatima prije početka showa provjerili radne knjižice kako bi se uvjerili da nisu bili profesionalni kuhari. Srđani piše da je bila konobarica

VIDEO

U 'Masterchefu' mogu se natjecati samo kuhari amateri, a u prijavama za show nisu smjeli imati nikakvo kulinarsko iskustvo u restoranima. Natjecateljica Srđana Jevtić (35) iz Opatije radila je tri godine u kuhinji konobe u Voloskom. Prije četiri godine njezini specijaliteti s ciklom svidjeli su se jednoj ljubiteljici hrane. Ona ju je ishvalila na svojem blogu nazivajući je šeficom kuhinje.

- Bila sam konobarica i ispomoć u kuhinji. Gošća je to pogrešno shvatila. U to vrijeme šef kuhinje bio je Andrej Barbieri - rekla nam je Srđana. Andrej tvrdi da je on kuhao u restoranu.

- Srđana voli kuhati pa mi je pomagala u pripremi hrane. Rezala je pršut i davala ideje. Ni sebe ne bih nazvao šefom jer smo imali u ponudi dva, tri jela - rekao je Barbieri. Priznao je da je Srđana bila zaslužna za specijalitete od cikle koje je sama spravljala. Vlasnik konobe kaže da je Srđana radila kod njega, ali kao konobarica. Na Novoj TV kažu da su kandidatima prije početka showa provjerili radne knjižice kako bi se uvjerili da nisu bili profesionalni kuhari. Srđani piše da je bila konobarica. Član žirija Mate Janković smatra da Srđana ima premalo znanja za šeficu kuhinje.

- Siguran sam da nije radila kao kuharica. Navraćao sam u tu konobu, ali nikad je nisam vidio da ondje kuha - kaže Janković.

Matija već ima svoj restoran

Menadžer Matija Nikolić (30) prijavio se u show kako bi zaradio 200.000 kuna i ostvario želju da otvori restoran.

- Najviše volim pripremati tapase. Želim otvoriti španjolski restoran - rekao je prije ulaska u show. No registriran je kao vlasnik Tapas Bara Estrada u Zagrebu. Na Novoj TV to ne smatraju spornim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 190
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...