Obavijesti

Show

Komentari 10

Matej Petrović: 'Dane provodim naganjajući svoju curu po stanu'

Matej Petrović: 'Dane provodim naganjajući svoju curu po stanu'
13

Veseli me kada me netko zaustavi na cesti i kaže mi da sam je/ga potaknuo na vježbanje i promjenu loših životnih navika. Takvi komentari motiv su mi da i dalje ustrajem u vježbanju, ispričao je

VIDEO

Trenutačno imam 95 kilograma i prezadovoljan sam svojim izgledom te se u svom tijelu osjećam odlično, govori nam Matej Petrović (27), pobjednik pete sezone 'Života na vagi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maja Milan 01:25

U show je ušao sa 152 kilograma, a naposljetku mu je vaga pokazala 84,1 kilogram. Smršavio je 67,9 kilograma, odnosno izgubio je 44,7 posto tjelesne mase. Kaže da svakodnevno vježba...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sada su to većinom treninzi za nabijanje mase i oblikovanje tijela. Trebalo mi je samo 27 godina života da shvatim da se izjava 'masa je mama' ne odnosi na količinu hrane koju unesem, nego na mišiće - poručio je.

Nedavno je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s dresom rukometnog kluba Slatina.

- To je zadnji klub za koji sam u Hrvatskoj igrao i uz njega me vežu samo najljepša sjećanja. Moji prijatelji i suigrači iz RK Slatine pratili su show i moj proces mršavljenja, a nakon finala pripremili su mi iznenađenje koje me dirnulo i vratilo u lijepa vremena provedena s njima. Poklonili su mi dres i probudili u meni jaku želju da ponovno zaigram - ispričao je Matej koji se rukometom bavio gotovo 15 godina. 

Ovaj simpatični mladić je tijekom snimanja 'Života na vagi' upoznao asistenticu producenta showa, Anju Glavaš, s kojom je započeo romantičnu vezu.

- Sam sam je birao tako da nema smisla da vam se sada tu žalim na nju - objasnio je.

Matej dolazi iz Đurđenovca, a trenutačno s roditeljima i djevojkom boravi u njemačkom Neuenbürgu. 

Matej iz 'Života na vagi' ne posustaje: 'Prvi trening u 2021.'
Matej iz 'Života na vagi' ne posustaje: 'Prvi trening u 2021.'

- Iz Njemačke se planiram odjaviti i svoj život nastaviti u Hrvatskoj. Zbog epidemiološke situacije u cijelom svijetu mislim kako bi bilo neodgovorno od mene ishitreno donijeti odluku o povratku, pokretanju posla i igranju rukometa. No u svakom slučaju vraćam se u Hrvatsku i želim svoj život nastaviti u njoj, a kada će to točno biti ne mogu znati. Isto tako, ne znam još za koji ću rukometni klub zaigrati. Kada prođe korona moći ću vam dati konkretne odgovore - otkrio je.

A evo kako provodi vrijeme.

- Kao što ste mogli vidjeti na mom Instagram profilu, dane provodim sekirajući mamu, dižući tati tlak i naganjajući curu po stanu. Uživam sa svojim voljenima, ali ne i oni sa mnom - rekao je.

Pitali smo ga kako se nosi s popularnošću.

- Vjerujem da se nosim dobro i ne primjećujem da mi je 'popularnost' donijela neke promijene u životu. Veseli me kada me netko zaustavi na cesti i kaže mi da sam je/ga potaknuo na vježbanje i promjenu loših životnih navika. Takvi komentari motiv su mi da i dalje ustrajem u vježbanju. Ja sam još uvijek onaj isti stari Bubi, a takav ću i ostati - ističe.

Za kraj nas je zanimalo što bi savjetovao svima koji bi se htjeli prijaviti u 'Život na vagi'.

- Savjetovao bih im da se suoče s problemom prekomjerne tjelesne težine i odluče na njemu poraditi, bilo to pred kamerama ili ne - zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'