Obavijesti

Show

Komentari 10

Mateo ganuo Izabel dvokatnom tortom i otkrio njezin nadimak

Mateo ganuo Izabel dvokatnom tortom i otkrio njezin nadimak
11

Ona i Mateo poznaju od ranog djetinjstva, a u vezi su već sedam godina. Upoznali su se u crkvi sv. Antuna gdje je Mateo bio ministrant, a Izabela pjevala u župnom zboru

VIDEO

Supruga nogometaša Matea Kovačića (25), Izabel, jučer je proslavila 26. rođendan, a njezin je suprug na Instagramu objavio video u kojem je Izabel pokazala dvokatnu rođendansku tortu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday Belko moj ❤️

A post shared by @ mateokovacic8 on

- Sretan rođendan Belko moj - napisao je u opis videa i ganuo suprugu, a pratitelji su se u komentarima nadovezali s čestitkama. 

'Sretan ti rođendan', 'Preslatko', 'Predivna si' - neki su od komentara. Supružnici su prije tjedan dana objavili fotografiju te se pohvalili božićnim putovanjem u London. 

Izabel i Mateo poznaju se od ranog djetinjstva. Inače, supružnici se poznaju od ranog djetinjstva, a u vezi su već sedam godina. Upoznali su se u crkvi sv. Antuna u Sesvetskim Selima, gdje je Mateo bio ministrant, a Izabela pjevala u župnom zboru te su se u istoj  crkvi ovog proljeća i vjenčali te potom organizirali glamurozno vjenčanje. 

Postala brineta: Izabel se zbog posla odrekla plave boje kose
Postala brineta: Izabel se zbog posla odrekla plave boje kose

Par je 'sudbonosno da' izgovorio pred brojnim prijateljima i rodbinom nakon sedam godina veze. Kovačić i Izabel su i nakon skoro pa deset godina nerazdvojni, usklađuju modne kombinacije, a mnogi fanovi ih nazivaju savršenim parom.

Osjećaje se ne boje pokazati ni pred cijelim svijetom pa na društvenim mrežama često izjavljuju ljubav i pokazuju koliko si međusobno znače.

Kad se Mateo prije pet i pol godine preselio u Milano, gdje je igrao za Inter, s Izabelom je održavao vezu na daljinu. Viđali su se i putovali kad su im njegove klupske obaveze to dopuštale.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu