Obavijesti

Show

Komentari 18

Mateo je tetovirao Majin datum rođenja, a Daniela njen portret

Mateo je tetovirao Majin datum rođenja, a Daniela njen portret
10

Sve volim: od njenog stava do prevelikog srca. Toliko je posebna da se riječima ne može opisati. Svaka njena pjesma je posebna i svaka ima svoju dušu, hvali Mateo omiljenu pjevačicu...

VIDEO

Maja Šuput (39) pohvalila se na društvenim mrežama da je obožavatelj Mateo tetovirao na vratu njen datum rođenja. Mateo Sali (20) ju je iznenadio na sinoćnjem koncertu u Zadru i pokazao tetovažu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

- Sinoć prije nego što ću izaći na pozornicu, dolazi u backstage mladi dečko Mateo Sali, koji je iz ljubavi prema meni, kao fan, dao istetovirati moj datum rođenja - napisala je Maja uz videozapis na kojem njezin ponosni obožavatelj pokazuje njezin datum rođenja istetoviran rimskim brojevima na leđima.

-  E pa sad vi recite da ljubav pozaje granice. Meni je ovo daleko najluđi poklon za Uskrs . Želim i vama Uskrs pun ljubavi i da ste sa ljudima koje volite - dodala je Maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najveca zelja ispunjena...@majasuput

Objavu dijeli Mateo Sali (@mateo.sali1998)

Mateo iz Zadra otkrio nam je da je ljubav prema Maji počela sasvim slučajno.

- Prije jedno četiri godine na mobitelu sam, uz ostale pjesme, imao svega par Majinih pjesama. Možda svega tri, četiri. Iz dana u dan jednostavno sam počeo skidati ostale pjesme. Od tri pjesme došao sam na dvadeset. Tu su još uskakali frendovi s poklonima s njenim likom i CD-ovima, šalicama... - priča nam Mateo.

- Tek je postalo zabavno kad sam počeo ići na koncerte i to ne samo u okolici Zadra nego već po Dalmaciji, Zagrebu, svugdje - kaže Mateo.

Mateo je Maju prvi put upoznao prošlog ljeta na koncertu u Filip Jakovu.

- Maja je nakon koncerta otišla u jedan restoran u koji sam ušao i ja zahvaljujući prijatelju. Tada sam je upoznao. I od tada sam na svakom koncertu u vip loži ili backstageu - priča Mateo.

Zadranin je prijatelj Daniele Perić (22), koja je također veliki Majin fan. Daniela ima nekoliko tetovaža posvećenih omiljenoj pjevačici.

- Da postoje apsolutno vjerni fanovi dokaz je Daniela Perić koju poznajem još od njenih malih nogu kad je tek počela dolaziti na moje koncerte. Od onda je napravila četiri tetovaže posvećene meni - napisala je Maja nedavno na društvenoj mreži.

- Daniela Perić je toliko draga osoba koju bi svatko htio imati za prijatelja. Pitao sam Danielu bi li se ljutila ako napravim istu tetovažu kao ona, al na drugom mjestu. Ona je bila sva presretna i rekla može jedino ako ćeš na istom mjestu i da budu iste. Nakon par dana već sam išao uzeti termin za tattoo koji je bio 24.1.2019. taj datum se ne zaboravlja - priča Mateo.

Sali dodaje kako kod Maje obožava apsolutno sve, a najdraža pjesma mu je 'Dođi Mami'.

- Sve volim. Od njenog stava do prevelikog srca. Toliko je posebna da se riječima ne može opisati. Ne može. A najdraža pjesma... Svaka je posebna i svaka ima svoju dušu. Sviđala mi se 'Kamikaza', ali sad je to 'Dođi mami' koja 'kida i izvlači ljude iz cipela' - dodaje Mateo.

 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu