Obavijesti

Show

Komentari 39

Mateo Ravlija: Prije showa sve mi je krenulo naopako!

Mateo Ravlija: Prije showa sve mi je krenulo naopako!
5

Nina Badrić zaplakala dok je nastupao 13-godišnji Mateo iz Rijeke. Pjevačica je dječaku priznala da ju je svojom izvedbom u showu dirnuo u dušu...

VIDEO

Violinu sam počeo svirati prije tri godine. Prije toga nikada nisam svirao neki glazbeni instrument, počeo je svoju priču Mateo Ravlija (13) iz Rijeke, natjecatelj u showu “Supertalent” Nove TV. Mateo pohađa osmi razred OŠ Nikole Tesle u Rijeci i peti razred Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova.
- Obožavam pjevati, a violina me oduvijek privlačila. Roditeljima sam govorio kako želim svirati violinu, no nisu me ozbiljno shvaćali. Mislili su kako je to još jedan od mojih dječačkih hirova - rekao je Mateo, koji uz violinu posljednje dvije godine svira i klavir.
- Želio je biti frizer, kuhar, doktor, glumac. U svakom je zanimanju vidio umjetnost. Mislili smo da će ga želja za sviranjem violine proći. No prekrasno je pjevao. Tad nam je jedan profesor iz susjedstva rekao da ga dovedemo na audiciju u glazbenu školu. Sve ih je oduševio i iznenadio. Iako je glazbenu školu upisao prije tri godine, sad pohađa peti razred. U jednoj godini završi dva razreda - rekla je ponosno Mateova mama Danijela (45).
- Pjevanje i violinu vježbam tri, četiri sata svaki dan. Sviram sve vrste glazbe, ali moji su idoli Celin Dion i Josh Groban. Pjesma 'You Raise Me Up’, koju sam pjevao na audiciji 'Supertalenta’, bila je alternativa. Stalno sam pripremao pjesmu 'My Heart Will Go On’ Celine Dion. Malo prije audicije sve je krenulo krivo. Računalo mi se pokvarilo i nisam mogao snimiti matricu, tako da sam odustao od te pjesme - dodao je Mateo, kojemu je oduvijek bila želja nastupiti u televizijskom showu.
- Bio sam ograničen jer za nastup u showu moraš biti punoljetan. Show 'Supertalent’ ukazao se kao zvijezda na nebu - rekao je.
- Moj je djed bio samouki svirač violine. Vjerujem kako imam njegove gene - šalio se Mateo, koji se vidi kao poznati pjevač u Americi. Nina Badrić nije mogla suspregnuti suze dok je slušala dirljivu izvedbu. Suze su joj tekle do završetka Mateova nastupa.
- Alergična sam na ambroziju - šalila se Nina te dodala malo ozbiljnije: - Dirnuo si me u dušu, ne znam što mi je bilo.
- Ja sam izvana cool, ali iznutra gorim. Od samog početka dječak mi je bio super, a tek kad ga je Dubravko Merlić odlučio izbaciti i kad se publika digla na noge od Matea je 'stigao’ pravi val samopouzdanja. To me razoružalo i mislim da će dječak doći do finala - dodao je Enis Bešlagić, također član žirija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge