Obavijesti

Show

Komentari 0

Matija Cvek je izbacio novi spot za pjesmu 'Ne moram ni ja'

Matija Cvek je izbacio novi spot za pjesmu 'Ne moram ni ja'
6

Cvek je odradio preko 50 koncerata, a pjesmom 'Ne moram ni ja' koju upravo predstavlja, najavljuje rad na drugom albumu čiji se izlazak očekuje na proljeće iduće godine

VIDEO

Ovo je godina koja je obilježila karijeru Matije Cveka (29), vinula ga u visine te ga postavila kao jednog od najtraženijih mladih pop pjevača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nika Turković u 24 pitanja 04:51

Iza njega su dva osvojena Porina, a pjesma 'Trebaš li me' koju je otpjevao s kolegicom Eni Jurišić (32) i nakon 10 mjeseci radijskog emitiranja još uvijek se nalazi na mnogim top listama. 

Iza Cveka je i radna ljetna koncertna turneja na kojoj je sa svojim bendom obišao sve veće i manje gradove u Hrvatskoj.
Odradio je preko 50 koncerata, a pjesmom 'Ne moram ni ja' koju upravo predstavlja, najavljuje rad na drugom albumu čiji se izlazak očekuje na proljeće iduće godine.

Za novu pjesmu je snimljen i video spot u režiji Luke Sepčića, jednog od traženijih redatelja glazbenih spotova. Luka je kroz video spot uspio dočarati fantastičnu atmosferu koju Matija i njegov bend stvaraju na svim koncertima.

- S pjesmom 'Ne moram ni ja' ulazimo u novu fazu kreative u kojoj i moj prateći bend igra veliku ulogu. Nadzirani i vođeni dvojicom genijalnih glazbenika i producenata, Ivanom Pešutom i Srđanom Sekulovićem Skansijem, tražimo nova lucidna aranžmanska rješenja, a istovremeno pokušavamo zadržati naš 'live' pristup muziciranju koji nas je obilježio i uvelike zbližio s publikom. Veselim se snimanju novog albuma i svim pjesmama koje će uskoro zaživjeti. Hvala Ivanu Vukušiću na gostovanju u video spotu – rekao je Matija.

- Volim kad mi daju slobodu u svojoj kreativnosti i kad imam vrhunski team koji ovakve stvari uspije izvesti i bez kojeg ništa nebi bilo moguće, na ćemo sam zahvalan jer je nekad teško pratiti sve moje ideje – izjavio je Sepčić.

Pjesmu 'Ne moram ni ja' koju Matija sa svojim bendom već izvodi na svojim live nastupima, publika će imati priliku pjevati s njim na velikom koncertu u Zagrebu u Domu sportova koji će se održati 2. prosinca 2022. 

Podsjetimo, Matija je nedavno na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića karte za svoj koncert 2. prosinca u Domu sportova. Prolaznici su, malo je reći, bili oduševljeni njegovim potezom.

Cvek je na Instagramu dijelio prijenos uživo dok je dijelio karte na trgu i poručio da će podijeliti još karata i na društvenim mrežama. 

Cvek u videu poljubio Rozgu: 'Kad predivna Jelena kaže dođi, ti dođeš i grliš je dok možeš'
Cvek u videu poljubio Rozgu: 'Kad predivna Jelena kaže dođi, ti dođeš i grliš je dok možeš'

- Dijelit ću još karata na Instagramu i to je to, ali bilo bi lijepo i da netko kupi kartu. Trebam prehraniti pesa, ajde vidimo se. Čuvajte mi se. Aj bok. Puse - rekao je Cvek za kraj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu