Show

Komentari 13

Matko Jelavić je nakon infarkta otpušten iz bolnice: 'Sad gutam bombončiće što su mi oni dali'

Matko Jelavić je nakon infarkta otpušten iz bolnice: 'Sad gutam bombončiće što su mi oni dali'

Lijepo se vratiti doma! Mada za bolničko osoblje imam samo riječi pohvale. Hvala svima koji su mi davali potporu. Pokušat ću odgovoriti sljedećih dana na sve vaše poruke i pozive, napisao je

Pjevač Matko Jelavić (62) nedavno je pretrpio teški infarkt. Operirali su ga u bolnici na Križinama gdje su mu ugrađena dva stenta, a sada je na Facebooku otkrio kako je pušten na kućnu njegu.

- Lijepo se vratiti doma! Mada za bolničko osoblje imam samo riječi pohvale. Sad gutam bombončiće što su mi oni dali (ispred mene na stolu). Hvala svima koji su mi davali potporu. Pokušat ću odgovoriti sljedećih dana na sve vaše poruke i pozive. ŽIVILI SVI MI! U ZDRAVLJU I VESELJU! I LJUBAVI! - napisao je.

Pratitelji na društvenoj mreži su mu poželjeli brz oporavak. Podsjetimo, glazbenik je 13. veljače napisao da je u bolnicu išao zbog strašnih bolova u želucu. 

- Malo o mom zdravlju zadnjih dana. Prije nekih 7 dana zatražio sam pomoć splitske bolnice Križine oko strašnih bolova u želucu. Oni su trenutačno postavili skroz drugačiju dijagnozu: Matko Jelavić ima teško oštećenje srca zbog upravo preživljenoga teškog INFARKTA! Odmah su me operirali, postavili dva stenta i počela je borba za moj život. Krasne cure i super momci , veliki stručnjaci, zaista se trude oko mene. Vi ste moji heroji! Sada slušam sve Vaše savjete i molimo Boga! - napisao je tada.

Najčitaniji članci