Show

Komentari 0

Matt Damon je pravi pravcati patuljak u svojem novom filmu

Matt Damon je pravi pravcati patuljak u svojem novom filmu

Uz obećanje da će imati bolji život, sasvim običan muškarac sa suprugom donosi odluku o smanjivanju i napuštanju svojeg dotadašnjeg stresnog života i seli se u novu, malu zajednicu

'Mali veliki život' (Downsizing) satirična je sci-fi drama u režiji dobitnika nagrade Oscar® Alexandera Paynea, poznatog po filmovima 'Nasljednici' i 'Stranputica', koja govori o tome što bi se dogodilo da postoji formula koja smanjuje ljude na visinu od desetak centimetara.

Pogledajte novi foršpan

U glavnim se ulogama pojavljuju Matt Damon, Kristen Wiig, Christoph Waltz i Hong Chau, a radnja prati norveške znanstvenike koji smatraju da bi se smanjivanjem riješio problem prekomjerne naseljenosti planete. Tako smanjeni, ljudi shvaćaju koliko su pristupačniji troškovi života u novom okruženju. Uz obećanje da će imati bolji život, jedan sasvim običan muškarac (Matt Damon) sa suprugom (Kristen Wiig) donosi odluku o smanjivanju i napuštanju svog dotadašnjeg stresnog života i seli se u novu, malu zajednicu. Njihov će izbor pokrenuti lavinu novih izazova i životnih avantura.

'Mali veliki život', u distribuciji Blitza, u naša kina stiže 25.siječnja 2018. godine.

Najčitaniji članci