Show

Komentari 27

Maženje stopala nije im strano: Šuput uživa, a Madonna 'licka'

Maženje stopala nije im strano: Šuput uživa, a Madonna 'licka'

Bebek je u veljači prošle godine s pratiteljima podijelio kako je sa suprugom proveo Valentinovo u spa centru. Ružici je masirao noge, a poslije su nazdravili čašom pjenušavog pića

Pretjerana opsjednutost određenim dijelovima tijela, poznatije kao 'fetiš', i dalje je tabu tema. No koliko god ljudi ne žele pričati o tome, fetiši su dio svakodnevice. Ima ih više, a jedan od najpoznatijih je fetiš na stopala. Njega nemaju samo 'obični smrtnici', već i brojni celebrityji.

Nenad Tatarinov

Svatovska pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) i njezin suprug ovih dana borave na Baliju. U jednom trenutku su legli i opustili se, a Nenad (36) je uzeo Majinu nogu te joj je njušio i masirao stopala.

Ovaj 'romantični' trenutak podijelili su s fanovima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Željko Bebek

Ne masira stopala samo Nenad, već i Željko Bebek (74). Pjevač je u veljači prošle godine s pratiteljima podijelio kako je sa suprugom proveo Valentinovo u spa centru.

Bebek je Ružici (40) masirao noge, a poslije su nazdravili čašom pjenušavog pića.

Madonna

Ne vole stopala samo domaći celebrityji, već i strani. Među njima se svakako ističe kontroverzna pjevačica Madonna (61). Ona je u travnju prošle godine objavila spot za pjesmu 'Medellín'. U spotu se nalazi i pjevač Maluma (25), kojem je Madonna u jednom trenutku lizala nožne prste.

Quentin Tarantino

Ako je vjerovati riječima Ume Thurman (49), ovaj redatelj također pripada u 'klub obožavatelja stopala'. Navodno Tarantino na snimanju ne propušta niti jednu priliku kako bi dobro promotrio stopala svojih glumica.

2019 Cannes Film Festival

Britney Spears

'Pop princeza' je u jednom intervjuu priznala kako najviše obožava kada joj muškarci ljube stopala. 

Pjevačica je obožavatelje na Instagramu 'počastila' fotografijom na kojoj je pokazala noge pa su tada mnogi fanovi komentirali upravo njezina stopala. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci