Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
39 komentara

Medeni mjesec? Franka ide na odmor s Ćorlukom u New York

Ova će godina i meni i njoj ostati u pamćenju zauvijek, izjavio je Frankin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka. Pjevačica je u krugu najdražih proslavila izlazak albuma 'S tobom'

Foto: John Pavlish
39 komentara

Pjevačica Franka Batelić (26) je u ponedjeljak navečer u zagrebačkom klubu slavila izlazak debitantskog albuma 'S tobom'. Uz nju su bili njezini najdraži, majka Ingrid, brat Nikola, suprug Vedran Ćorluka (32) te njegovi roditelji Joza i Anđa. Franka je za ovu priliku obukla svečano odijelo boje fuksije, a Vedran nešto tamnije boje vestu. 

Foto: John Pavlish

Osim najbližih, stigle su i mnoge kolege i suradnici. Indira Levak (45) došla je u društvu supruga Miroslava. U publici su bili Elfsi, Željko Bebek (73), Ivan Zak (39), Antonija Šola (39), Dalibor Petko (40), Nives Celzijus (37), Damir Kedžo (31), Sementa Rajhard (27) i drugi. 

Foto: John Pavlish

Najponosniji na Franku bio je suprug Vedran, piše Gloria

- Ne znam koju godinu u životu mogu usporediti s ovom. Najprije sam postao prvak sa svojim ruskim klubom, pa drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu, pa svi oni neopisivi dočeci i slavlja, vjenčanje, a sad je došao i Frankin prvi album... Ova će godina i meni i njoj ostati u pamćenju zauvijek - sretan je nogometaš. 

Foto: John Pavlish

Vedranu je s albuma najdraža pjesma 'S tobom' i na tu je pjesmu, kaže, jako ponosan. Kako nisu zbog obveza išli na medeni mjesec, odlučili su uskoro otići na putovanje. 

- Idemo do New Yorka da se malo odmorimo - kaže. 

Foto: John Pavlish

Što vam kaže horoskop: Zbog čega bi vam se mogla raspasti veza s partnerom?

Naši partneri pišu
Message