Obavijesti

Show

Komentari 20

Megalomanski Božić: Tamara je svoju vilu nakrcala ukrasima

Megalomanski Božić: Tamara je svoju vilu nakrcala ukrasima
1

Bogata nasljednica već se priprema za Božić te se 'naoružala' ukrasima. Ispred svoje londonske vile stavila je goleme sanjke, drvce, drvene sobove odjevene u kostime Djeda Mraza...

VIDEO

Ulaz u Tamarinu londonsku vilu već je okićen. Radnici postavljaju ukrase od ranog jutra. Kraj njene vile stoji veliko božićno drvce sa zelenim i crvenim kuglicama.

Na svakoj strani ulaza postavljeni su drveni sobovi odjeveni u kostime Djeda Mraza. Postavljene su i velike sanjke, okružene lažnim darovima. 

 

''Tis the season

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Tamara Ecclestone (33) poznata je po tome da ne štedi na dekoracijama za blagdane. Božić joj je najdraži, stoga se za njega priprema najdulje. Za Noć vještica, vanjska strana njene vile bile je ukrašena bundevama i kosturima. 

Bogatašica je pozirala sa sestrom Petrom te pokazala kako je i unutrašnjost svog doma uredila u duhu Božića. Ukrašeno drvce, Tamara je postavila naopako.

Kći bivšeg šefa Formule 1 u svojoj reality emisiji 'kukala' je kako nema što odjenuti, iako joj sadržaj golemog ormara vrijedi oko 7 milijuna dolara. Tamara je odlučila darovati dio garderobe koju ne nosi, pa joj je ormar 'lakši' za 54.000 dolara. 

Obožavatelji njenog realityja oduševljeni su tim potezom, dok su neke gledateljice poželjele da Tamara izda svoju kolekciju odjeće jer im se sviđa njen stil. 

- Želim cijeli njen ormar. Neka napravi kolekciju, sve ću kupiti - komentirala je jedna obožavateljica. 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu