Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
59 komentara

Megapopularan: Hrvatice traže i kupuju nakit sultanije Hurem

U srebrnarnicama se prodaje prstenje i ogrlice kakve u 'Sulejmanu Veličanstvenom' nosi Meryem Uzerli. 
Hrvatice sve više traže zeleni i crveni nakit kakav nosi u seriji

internet
Foto: internet

U srebrnarnici su isprva mislili da će vrijedne replike orijentalnog nakita, kakav se nosi u seriji, privući samo starije gospođe, no kupuju ga žene svih dobi.

Otkako se počela prikazivati turska serija “Sulejman Veličanstveni”, Hrvatice sve više traže zeleni i crveni nakit kakav u seriji nosi sultanova miljenica Hurem. Pravi “boom” očekuju za tjedan dana kad će u ponudi imati repliku fatalnog Huremina zelenog smaragdnog prstena koji joj je izradio Sulejman. Sultan, ljubitelj nakita, taj je prsten napravio za ljubav svojeg života. Njegova prva sultanija Mahidevran mislila je da će ga ona dobiti, no na kraju je dospio na ruku crvenokose robinje.

Turska zlatarnica koja je proizvodila nakit za seriju počela ga je prodavati u svojim trgovinama bez dogovora s producentima što je njih naljutilo. Otkazali su im suradnju i angažirali drugu zlatarnicu, pa Hurem u seriji ne nosi isti prsten kao u prvim epizodama. Dok se kod nas u srebrnarnici Argentum prodaju replike orijentalnog nakita od srebra, markezita i s cirkonima, u Turskoj se može kupiti i onaj od dragog kamenja. 
Huremin prsten ukrašen draguljima i velikim smaragdom stoji milijun i 120 
tisuća kuna.

Naši partneri pišu
Message